Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

„Minden idők legnagyobb…” light

2024. június 09. 06:14

De a legjobb a bácsi volt, aki múlt héten még a békemeneten gyalogolt, de már tiszás – orvost!

2024. június 09. 06:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

»Minden idők legnagyobb tömegrendezvényét tartjuk június 8-án« – közölte Magyar P., s közben úgy nézett az ATV-ben Szöllősi Györgyire, hogy látszott, szokásához híven legszívesebben felpofozná, vagy hozzávágná a naciját csatos övestül. Vagy hirtelen elájulna, de esés közben kivenne a zsebéből egy levél xanaxot, üresen, majd a mentők kiérkezésekor felállna, s fahangon közölné, »nincs semmi bajom«, majd beülne az autójába, megvárni, míg azok az okvetetlenkedő mentősök elhúznak végre.

Hát, P., voltak már többen

Ezt is ajánljuk a témában

De talán forduljunk a megfellebbezhetetlenekhez, a szakértőkhöz (mínusz ócska, bolsevista trükk), vagyis a 444-hez. Szerintük:

»A Hősök tere teljes területe, terepakadályok nélkül körülbelül 28 000 négyzetméter.«

Világos. Mínusz terepakadályok, legyen 24 000 négyzetméter.

P. a tér közepére rakatta a színpadot, így a túlsó fele eleve nem játszott, maradt tehát nagyjából a fele, 12 000 négyzetméter.

A színpad előtt sűrű volt a tömeg, ott számolhatunk 4 fő/négyzetméterrel, legyünk megengedők, s mondjuk azt, 2000 négyzetméteren ennyien álltak, vagyis az 8000 ember, a maradék 10 000-en, a szellős részeken 2 fő/négyzetméter, az 20 000 ember, mindösszesen tehát 28 000.

Nem rossz az.

De azért voltak már többen. Itt is, ott is. Méghozzá sokkal többen.

A »minden idők legnagyobbja« ezúttal elmaradt.

Persze ez semmit nem jelent, P. majd bemegy Szöllősi Györgyihez, és ellentmondást nem tűrő hangon ki fogja jelenteni, »ez volt minden idők legnagyobbja«. Mert én vagyok minden idők legnagyobb...

Ezt tudjuk.

Szóval, ha nem is ez volt minden idők legnagyobb tömegdemonstrációja, legalább remekül meg volt szervezve.

Volt például remek és jó hosszú műsor. Majd másfél órát ácsorogtak a hívek a rekkenő hőségben, fellépett boldog-boldogtalan, mire végre megérkezett P., az éjjeliszekrényre rakott kicsike állólámpa, a fröccsöntött messiás.

És beszélt.

És milyen jól!

És alig több, mint egy órát!

És megmondta, hogy »lépésről lépésre« – orvost! –, meg hogy »legyetek aktívak online« – orvost! –, valamint »fel kell állni a fotelből« – orvost!”, továbbá »köszi Azi« – orvost! –, nem utolsó sorban »elveszett a befőttek befőttjellege« – orvost! –, végül »nem ék, hanem kapocs« – orvost!

Jó kis beszéd volt.

De a legjobb a bácsi volt, aki múlt héten még a békemeneten gyalogolt, de már tiszás – orvost!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 10. 12:19
Olyanok vagytok, mint a pontozással nyertes bokszoló népszabadságos, szlovákrendszámos nyilasunoka. Szét lettetek verve, de pontozással nyertetek. De a lényeg nem ez, hanem az, hogy a ner pici gyermeke vasárnap nagyra nőtt és kibaszta az ablakon azt a szemkilövetőt, akit a vétótlan köpcös geci óvott a széltől is az eltelt 14 évben, azzal a poszt szdsz-el együtt, ami éveken át ott tett alá a magyaroknak a komisszár haverjaival, ahol csak tudott. Ennek minden jobboldali és nemzeti gondolkodó örülhet. A vétótlan köpcös geci olyan kihívással áll szemben, ami kiszorítja jobbra a centrumból. Ez pedig a jobbereknek, nemzetieknek jó, mert a jobbszélen megmarad erősödőben a MIHA Toroczkaiékkal.
2024. június 09. 18:09 Szerkesztve
Orvost! Lyukat beszéltem néhányak hasába..
google-2
2024. június 09. 16:08
Miért akarják lépésről-lépésre, tégláról-téglára visszavenni a hazát más magyaroktól? Az a miénk is!
iimre
2024. június 09. 14:03
"patmore június 09. 07:53 A balfékek még ma is orbánoznak. Mint aki semmit nem ért évtizedek óta." Jó a hasonlat, hiszen tényleg nem értenek semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!