Miért gondolja az emberek egy része mégis azt, hogy Szandi nem hibázhat?

2024. június 21. 12:27

Mindegy is, hogy figyelmetlenségből, vélt igazságból, kicsinyességből, vagy direkt volt.

2024. június 21. 12:27
null
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

Nyitókép: Képernyőkép

„Mi lenne, ha egy pillanatra arra gondolnánk, hogy mennyi mindent csinálnánk másképpen, ha visszaforgathatnánk az időt.

Nem akarom nektek felsorolni, de életem során (ami nem volt rövid, és igen, ez azt jelenti, hogy éveim száma jelentős) iszonyú sok hibát ejtettem. Sőt, nagyon sokszor viselkedtem úgy, hogy később ezt megbántam, és ez mindegy is, hogy figyelmetlenségből, vélt igazságból, kicsinyességből, vagy direkt volt. Tényleg mindegy. De nincs kivétel, mert mindannyian hibázunk.

Miért gondolja az emberek egy része mégis azt, hogy Szandi nem hibázhat, hogy ő nem bánhatja meg később a hibás cselekedetét, vagy miért nem gondoljuk, hogy akár félre is érthetett valamit, de urambocsá mi van akkor, ha egy pillanatra kicsinyes lehetett? Miért gondolják néhányan (inkább sokan), hogy ezért a hibáért virtuálisan ki kell végezni őt? Hogy tönkre kell tenni, hogy le kell húzni a virtuális mocsárba, és rugdosni, rugdosni kell utolsó leheletig? Miért gondolja azt bármelyik médium (jó, pontosan tudjuk miért), hogy eleve olyan címet kell adni, ahol majd hörögve jönnek a soha nem hibázók, a magukat tökéletesnek gondolók? Miért gondoljuk, hogy ezt ő megérdemli?

Sokat gondolkodom mostanában ilyesmin. Ha dűlőre jutok magammal, megosztom veletek, de az egészen egyértelmű, hogy ha valami elkeserít engem manapság a közbeszédben, akkor ez keserít el. De ez nagyon.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. június 22. 21:25
Az idős író néni meghatódott azon, hogy egy másik idős sláger énekes néni 50 embernek nem énekelt Felvidéken, és bár a semmiért felvette a 600.000 HUF honort, de aztán mikor megtudta, hogy egy beteg anya és két lánya megsegítése lett volna koncert célja, - viszautalta a pénzt. Itt pontosan elmondták, hogy ki volt a béna szervező, és megspórolhatták volna ezt az egész lebőgést, ha az idős slágerénekes néni koncertje helyett egyből a rászorultnak adják a 600.000 HUF-t. Az idős író néni nem mondta, hogy most Toscanából reflektált-e az énekes néni esetére (mert amúgy tudjuk, hogy fuldokolnak az író bácsi férjével a hazai diktatúra levegőjében), vagy itthonról, Magyarországról ragadott-e tollat? Azt se mondta a meghatottságtól, hogy ő segítette-e a nyomorgó anyát a két kányával?
akiaki
2024. június 22. 19:47
a néni cikket írt, ez elég ciki!
betakentaur
2024. június 22. 07:48
Drága néni! Ha már hibát hibára halmoztál, következhet statisztikailag, hogy most is hibázol? Amennyiben a luk bolond, a szél is az lesz.
Krupp Skya
2024. június 21. 21:13
„Mi lenne, ha egy pillanatra arra gondolnánk, hogy mennyi mindent csinálnánk másképpen, ha visszaforgathatnánk az időt. Én Is gondoltam erre, hogy ha visszaforgathatnám az időt jól tökön rúgnám Apró Antalt meg téged is Borka néni hogy elvettétek nagyapám földjét,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!