Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megtalálták, kiről posztolt péntek hajnalban Magyar Péter

2024. június 22. 16:21

A férfit meglepték a történtek, mivel csak futólag ismerik egymást.

2024. június 22. 16:21
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását.

A történtekkel kapcsolatban maga Magyar is posztolt még péntek hajnalban, és bár bejegyzését gyorsan törölte, a Media1 egyik olvasója lementetette azt, így annak tartalma megismerhető maradt.

Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…” 

– írta akkor Magyar Péter.

Kiderült, kiről posztolhatott Magyar Péter

Az Index megtalálta a Magyar által emlegetett személyt, akiről kiderült, hogy a háromszoros világ- és Európa-bajnok electric boogie versenyző, a Cápák között és a Hungary’s got Talent című műsorban is feltűnt Kollár Steve, testépítő.

Kollár a portálnak elmondta, hogy „meglepte”, amikor értesült róla, hogy szerepel Magyar Péter bejegyzésében, mivel csak futólag ismerik egymást. Az este történéseivel kapcsolatban az Indexnek annyit mondott, hogy

ott voltam a helyszínen, Péter odajött hozzám, pár mondatot váltottunk, és utána később megtörtént a dulakodás, és az, hogy őt kirakták”.

Hozzátette, nem sokat látott a történtekből, mivel rengetegen voltak a szórakozóhelyen, nem tudja hogy Magyar még kikkel beszélgetett. Hozzátette azt is, nagyon hirtelen történtek az események. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. június 23. 22:04
PATKÁNYNAK A BELÉT KÉNE KITAPOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coollog
2024. június 23. 21:57
Két random tesztoszteronmérgezett kakaskodott egyet, és ebből az egyikaz országot akarja vezetni?
masikhozzaszolo
2024. június 23. 21:12 Szerkesztve
Emlékeim szerint Magyar Péter további leleplezési bizonyítékokat ígért. Mondom abból az apropóból, hogy az ügyészség megvárta a választást és nyilatkozott. Csak nem képzeli bárki, hogy maga ellen talál bármit? Nem nézett át semmit, helyből tudta mindenki a kamu az kamu. De itt vanak a következő bizonyítékok, leleplező anyagok. Már, hogy a beindított nőügyekkel kapcsolatba maradjunk, A meg kell keresnem a többi anyagot mondása most kezd manifesztálódni. A bizonyíték, anyag videó a nők, lányok lába között van, de mivel több lány is szóba jöhet, ezért pontosan nem tudta melyik pár láb között lehet. Hát keresi. Pendriven lehet feldugva.
letsgobrandon-2
2024. június 23. 20:44
hmmm.. látens ratyi..... ki hitte volna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!