Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Magyar Péter szerint a választói agymosottak, Tótawé halkan felzokog a gyönyörtől

2024. június 04. 09:13

Én eddig azt olvastam a függetlenobjektív ellenzéki véleményvezérektől, hogy csak a fideszesek lehetnek akarattalan, önálló ítéletre képtelen véglények.

2024. június 04. 09:13
null
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd

(Nyitókép: YouTube-képernyőfotó)

Ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt” – mondta Magyar Péter egy lengyel lapnak.

Lefordítom:

Magyar Péter szerint az ő támogatói a propaganda által agymosott emberek, vagyis agyhalottak.

(Én azt olvastam a függetlenobjektív ellenzéki véleményvezérektől, hogy csak a fideszesek ilyen akarattalan, önálló ítéletre képtelen véglények, az ellenzéki szavazók mind csillogó szemű européerek, akik a jogállamisággal kelnek, demokráciával fekszenek.)

Olyant láttunk már a magyar politikában, hogy valaki az ellenfél választóit agyhalottnak titulálja, de olyant, hogy a saját támogatóit gyalázza, ez nóvum. 

Tótawé halkan felzokog a gyönyörtől, eddig még ő sem merészkedett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 04. 15:48
Szili,nagyon gáz vagy. 🙈
pink_vader
2024. június 04. 15:10
Ez hülye. Hülyébb, mint az agresszív kismalac, annak bája nélkül.
EX_Terminator
2024. június 04. 14:50
Fegyvertelenekkel és agymankósokkal nem vívok szellemi párbajt. És ti hapsikáim!? Egytől egyig mind a legutolsó szálig azok vagytok!
aragorn-2
2024. június 04. 14:04
Tehát a fidesz szavazók agymosottak. Nem ajánlom, hogy szemben állj velem, mert leköpnélek, te emberek alja. A te csőcseléked péter, Magyarország szégyene. Ezek a senkik, ezek mind bajkeverő antifák. Nem kérünk belőletek! Már kaptunk kostolót a német-olasz stb. bandából. Elég! Tűnj el az éterből, mert olyan szennyes vagy, mint a nyugati elmebajos politikai soros-bérencek. Utállak, mint a szart. Hogy ezt a vén soros dögöt, hogy már nem viszi el a sátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!