Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

„Kibújt a szög a zsákból” – Menczer Tamás szerint Magyar Péter Soros György utasításait követi (VIDEÓ)

2024. június 02. 12:57

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy véli, „a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt”.

2024. június 02. 12:57

(Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP)

Menczer Tamás legutóbbi videóüzenetében úgy fogalmazott: „Kibújt a szög a zsákból”

Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a „STOP háború” plakátokat vegyék le,

mert szerinte azok ártanak a gyerekeknek.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a gyerekeknek nem a plakát árt, a gyerekeknek a háború árt – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Kifejtette: a gyerekekre nem a „STOP háború” plakát, hanem a szomszédságban több mint két éve dúló háború, valamint az atomháborús, világháborús készülődés veszélyes.

Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljenek a háborúról, mert ő „egy igazi, fekete öves, háborúpárti, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít” – jelentette ki Menczer Tamás.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz-KDNP a béke pártján áll

A kormánypárti politikus azt mondta: akinek valóban fontos a gyermeke és az unokája, június 9-én támogassa Orbán Viktort és a Fidesz KDNP-t, mert „mi a béke pártján állunk, és meg akarjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát”.

Jelezte: a háborúellenes kampányt nem állítják le, éppen ellenkezőleg, fokozzák.

„Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz” – zárta szavait Menczer Tamás.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:06
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­k­­­e­l­­d­ ­a­­ ­s­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­c­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Bastyaelvtars
2024. június 03. 07:14
Soros György diktál neki :)))) Hát basszátok meg Béláim, ti ezt tényleg nem unjátok még? Van még ember aki beveszi az ilyen faszságokat? Egy 90 x éves amerikai milliardosnak az a legnagyobb gondja, hogy befolyásolja Mo.on az EP és önkormányzati választási eredményeket, mert az neki fontos:))))) És ezért konkrétan utasitasokat ad Magyar Péternek. Aki pedig azt vegrehajta. Mert Soros. És mert guruló dollárok. És különben is mert haborupartisag és dollarbaloldal...:)) Hihetetlen bmeg...
Valodi
2024. június 02. 19:49
Ízisz 18:41 "a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett." - höhöhö ... egy jót piknikeltek, merthogy más oka nem volt az összejövetelnek: „A NATO nagyon erős, és Európa nincs katonai veszélyben...” – fogalmazott Orbán" Csak az a baj, hogy mindannyian fizettük a legelőpartijukat!
Ízisz
2024. június 02. 18:41
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!