Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Karácsony az egekig dicsérte a Főkertet, a főigazgatónak mégis mennie kell

2024. június 29. 18:09

A főpolgármester szerint a Főkert jól teljesít, pedig úgy tűnik, a főigazgatónak felmondtak, erről viszont Karácsony Gergely egy szót sem ejtett.

2024. június 29. 18:09

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Sajtóértesülések szerint azonnali hatállyal bocsátották el Zakar Andrást, a Főkert főigazgatóját. Zakar szombati Facebook-posztjában úgy fogalmazott: „Eddig tartott… a folytatás mással következik”. A poszt megjelenése után Zakar András a Telex megkeresésére annyit közölt, hogy nem szeretne nyilatkozni, keressék meg a Budapesti Közművek (BKM) Zrt. sajtóosztályát.

A BKM Zrt. sajtóosztálya az alábbi választ küldte a portál megkeresésére: „A főváros zöldfelület-fejlesztési stratégiájának kidolgozása, a szakmai, tudományos koncepciók és programok megalkotása, valamint a Főkert Divízió szakmai felügyelete – ahogyan az elmúlt években –, úgy a továbbiakban is Bardóczi Sándor főtájépítész irányításával zajlik.

Tekintettel arra, hogy a nagyvállalati világban a különböző vezetői szinteken időnként történő változások a normál üzleti gyakorlat részét képezik, a szervezési és ügyviteli irányításban történő változások a hatékonyabb működést szolgálják.

Zakar András úr megbízatása 2024. június 28-án megszűnt. A szakterület vezetését a továbbiakban Lipcsei Szabolcs, a Főkert zöldterület-fenntartási igazgatója, megbízott főigazgatóként látja el.”

A Telex úgy tudja, hogy Zakar ideiglenes utódja Lipcsei Szabolcs, a Főkert zöldfelület-fenntartási igazgatója lehet, aki megbízott főigazgatóként töltheti be a posztot. Érdekes, hogy Karácsony Gergely főpolgármester szintén szombaton a Főkertet dicsérte Facebook-oldalán, miközben egyetlen szót sem ejtett a főigazgató elbocsájtásáról.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tajepitesz
2024. július 01. 09:29
Nem csoda, lassan kering ez a zöldfelületfenntartási számlabotrány, Zambó már jó ideje hűvösön, ki tudja, mit énekelt. Most milyen lenne már, ha elérnek ide a szálak és vezetőszáron vinnék el a Karácsony főkertészét az irodából ... Kármentés.
sexykitty-101
2024. június 30. 05:59
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 05:58
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­e­l­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­x­i­­ ­­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
2024. június 30. 05:56 Szerkesztve
Főkertről csak annyit, hogy a házunk előtt fagallyazást végeztek. Az általam leparkolt autóra ráeshetett egy nagyobb ág ami felsértette a szélvédőmet. Tele volt másnap délre a motorháztető is komoly mennyiságű fűrészforgáccsal. A munkások persze tagadtak. Bementem a főkerthez és ott ugyanez. Az előző napon a szélvédőn még rendben volt minden és a sérülés friss volt.( 20 cm-nyi) Gondoltam labor vagy valami ki tudná mutatni a horzsolásban megrekedő fát. Felkérhető szakember azt mondta, hogy ez itt nem az X-akták uram. Utána mosattam. Ennek a díját se állta a főkert, úgyhogy ganaj cégnél nincs ganajabb. Még mielőtt arra gondolnátok, hogy az autón nyerészkedni akartam volna. Hát nem. Kölcsönbe kaptam és a javítást fizetnem kellett. Cserés volt mert a karc a kiinduló ponton mélyebb beütéses voltt és a látótérbe esett. Anno 172 ezrembe fájt plusz az 500-as automata mosás a Vágány utcában. (na mire is jó a jogállam, ha nem kapod meg ami egyébként írva van, hogy járna pl. kőfelverődés))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!