Így tette tönkre Karácsony Gergely a fővárost az elmúlt öt évben (VIDEÓ)

2024. június 08. 21:01

A Patrióta legújabb adásában mindenre fény derül.

2024. június 08. 21:01

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Karácsony Gergely azt állítja, hogy nála senki nem tudná jobban fejleszteni Budapestet. Trombitás Kristóf ezen akkorát nézett, hogy hirtelen nem is tudta hova tenni. De aztán jött az ötlet: oké, akkor megnézi azokat a fejlesztéseket, amelyekre a főpolgármester a legbüszkébb. Így kimászott helyszínekre, értékelt, roastolt, dicsért, tesztelt. És a videó végén azt is elárulta, kire áll fel Karácsonynak … a szőr a kezén!” – olvasható a Patrióta legújabb videójának lerásában, amelyet alább tekinthetnek meg:

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:37
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­e­l­d­ ­a­­ ­s­z­e­x­i­­­ ­­p­­u­n­­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
orokkuruc-2
2024. június 09. 13:48
nemtudjuk mennyibe is került eddig Szandra jelöltsége, de sokkal többet megtakarított a FIDESZ azzal, hogy nem kell így pótolnia a Karigeri és 40 rablója által ellopottakat.
Osztap_Bender
2024. június 09. 06:46
Így tette tönkre Karácsony Gergely a fővárost az elmúlt öt évben Ráadásul a háta mögött a gonoszul vigyorgó böszmével. Valószínűsíthető, hogy már holnap szakítani fog a "mintapár", megismerve a szavazások eredményét. Judapest nagy része pedig fellélegezhet. Megszabadulnak a hibbanttól és a "belpesti keltető" magyarellenes befolyásától. Talán!
iphone-13
2024. június 09. 06:45 Szerkesztve
KÉT HAZAÁRULÓ ALJAS TOLVAJ! FERKÓ TETTE TÖNKRE A FŐVÁROST SZAROS GERI CSAK EGY CSICSKA KIS SENKI! EZT TENNÉK AZ ORSZÁGGAL IS EZEK A FÉRGEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!