Halálos áldozata is van a hétvégi ítéletidőnek

2024. június 24. 10:07

A tragédia Csanyteleken történt.

2024. június 24. 10:07
null

Nyitókép: Csanytalek község Facebook-oldala

Nem kímélte a Csongrád-Csanád vármegyei Csanyteleket sem a vihar, ahol szombaton egy ember életét vesztette, amikor rászakadt a háza mennyezete.

A Délmagyarország beszámolója szerint a szombat esti viharban
egy ház fala kidőlt a településen, és az ott lakóra zuhant a mennyezet.

A tragédiáról maga a polgármester számolt be a közösségi médiában. Erhard Gyula közölte, miután a vihar elérte a települést, a mentési munkálatok szinte azonnal megkezdődtek, a hivatásos tűzoltókkal együtt mentették a még menthetőt.

Sajnos egy ház fala is kidőlt, és az ott lakóra zuhant a mennyezet. Az életét sajnos nem tudták megmenteni a gyors reagálás ellenére sem

– írta a polgármester.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint országszerte hatalmas károkat okozott a vihar a hétvégén, legtöbbször letört ágak, kidőlt fák, feltépett épülettetők és elöntött alagsorok, pincék adtak munkát a szakembereknek.

Mukics Dániel tűzoltó alezredes tájékoztatása szerint vasárnap reggelig
országszerte 240 tűzoltói beavatkozásra volt szükség, jellemzően Csongrád-Csanád, Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Borsod és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyékben.


 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 24. 10:52
Vályogállam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!