Franciaország
ÉLŐ
Belgium

Gyurcsány: A 444 az ellenfelünk!

2024. június 29. 13:54

A DK elnöke páros lábbal beleaszállt a 444-be, majd a sajtóról elmélkedett a posztjában.

2024. június 29. 13:54

Nyitókép: Mandiner-archív/Mátrai Dávid

„A vérhányás és a sajtószabadság – avagy hogyan lett a 444.hu az ellenfelünk A szólásszabadság szent és sérthetetlen. Ebben nincs vita. A vita ott kezdődik, amikor több alkotmányos jog, követelmény összeütközik, ilyen például a szólás szabadsága és az emberi méltóság, vagy éppenséggel a nemzet biztonságának védelme” – írja szombati Facebook-posztjában a DK elnöke, majd úgy folytatta, hogy a „a sajtó szabadsága a szólásszabadság speciális változata, amelyben a szólás szabadságát biztosító különlegesen fontos intézményt is védjük, azaz a sajtót. Ez is világos” – folytatta  elmélkedését a DK elnöke.

„A véleménynyilvánítás elsődleges célja, hogy az újságíró tájékoztassa olvasóit, hallgatóit, nézőit a saját vagy a szerkesztőségének álláspontjáról. A véleményközlés célja tehát nem több, mint valamely álláspont megosztása. 

A véleménynyilvánítás lehetséges és legitim másodlagos célja a befolyásolás. A környezet, a befogadó véleményének, ítéletének megerősítése vagy megváltoztatása”

– fűzte hozzá a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc bejelentette, úgy látja, hogy a 444 harcra lépett ellenük, szerinte a harc célja, hogy politikai károkat okozzon a DK-nak.

A lap politikai ellenfelünk”

– tette hozzá a DK elnöke, majd megjegyezte, „a vérhányást újságírásnak tekintő lapnak is helye van a magyar nyilvánosságban, hogy példája legyen az aljasságnak, az embertelenségnek, a magából kifordult, önmagától elájult, magamutogató mocsoknak”.

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. június 30. 12:32
"Nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség".... mondá egy DK-s lator... Helyes, én is amellett vagyok, hogy minden WC. öblítöben, szennycsatorna lefolyóban, minden tyúkketrecben legyen ott egy Gyurcsány, hogy legyen mivel kitörölni és letörölni a szutykot...
sexykitty-101
2024. június 30. 12:03
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­ ­­p­­­u­­­n­c­­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 12:01
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­e­­l­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­­i­­ ­p­u­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Palatin
2024. június 30. 12:00
Juhász Gyula ezt írná ma Gyurcsányról "Milyen volt böszmesége..." címmel: "Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!