Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Gréczy Zsolt: Nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség

2024. június 28. 15:26

Hitet tett Gyurcsány Ferenc mellett Gréczy Zsolt.

2024. június 28. 15:26
null

Fotó: Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Miután kívülről és belülről is kritikák érték Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció eddig örökösnek tűnő elnökét, Gyurcsány jobbkeze, Gréczy Zsolt úgy érezte, hitet kell tennie főnöke mellett. Gréczy Facebook-posztban állt ki Gyurcsány mellett.

Gréczy a következőket írta a Facebookon:

„DÜHÖSEK, MERT NEM MONDOTT LE
Annyira akarta a sajtó egy része, meg a ballib értelmiség egy része, hogy Gyurcsány Ferenc mondjon le, hogy most láthatóan dühösek, hogy ez nem történt meg. Sőt, nemcsak hogy nem történt meg, de láthatóan ő is, meg a Demokratikus Koalíció is beleáll a küzdelembe. 

Az ellenzéki egypártrendszer - Tisza - hívei az egyetlen nem jobboldali erőt szeretnék eltörölni. 
Nem fog menni. 
Az influenszer már annyira bosszankodik, hogy félremagyarázza, meghamisítja  a DK elnökének szavait. Minősíthetetlen hangnemben tombol. Alatta azt irja egy kommentelő, hogy  szereti a pártatlanságát. Segítek: a pártatlan a Momentum elnoksegi tagja volt, aztán ugyanott a bukott elnök tanacsadoja. De az is megbukott.
A magyarista marxista filozófus már Sztálint kiált. A 444 olyan stílusban értekezik, hogy Bayer Zsolt pironkodna.
Az MSZP korábbi vezető, de most is fontos politkusa zagyvaságokat hord össze arról, hogy »hagyni kell« Magyart jobbközépről nyerni, aztán majd megfogja a Néppárt. 
Ja, Orbánt is megfogta. És hagyni kell? Egy baloldalinak? Már a tyúkokat és a libákat is kipusztította, de neki még lenne néhány ötlete. 
Gyurcsány Ferenc korábbi alkalmazottjai, tanácsadói, miniszterei, államtitkárai osztják az észt, miközben pályafutásuk csúcsa volt, amikor az ő kormányában, az ő kormányának dolgoztak.
Egy darabig ezt néztük, de ennek vége van.
A baloldalt vissza kell erősíteni, és ehhez nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség. 
Arra az emberre, aki legutóbb legyőzte Orbánt. Rajta kívül mindenki vesztett. Ideje megkeresni a győztes receptet. Más idők járnak, tudom, de a cél nem lehet kevesebb.
Akinek baloldalon dobog a szíve, csak a DK maradt. ”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. június 30. 14:19
Gréczy Zsolt: Nem kevesebb, hanem több Gyurcsány Ferencre van szükség" Van! Úgy hívják, hogy Magyar Péter, és ugyanolyan jellemtelen.
Vasgyari Tibi
2024. június 28. 22:42
Gyurcsánynak rég le kellett volna mondani, és elsunnyogni. Azt hiszi egy politikus árucikk, amit marketinggel el lehet adni. Egyszer sikerült átverni a népet, többször nem fog menni.
sexykitty-101
2024. június 28. 22:13
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­k­e­­­l­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
llnnhegyi
2024. június 28. 22:11 Szerkesztve
Ursula a pináját vakargatja!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!