Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Futótűzként terjed a neten Donáth Anna fergeteges tánca a kamion platóján

2024. június 26. 06:22

Így mulat egy bukott pártelnök.

2024. június 26. 06:22
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőmentés

„Szombaton megtartották a Budapest Pride-ot. Mindenki ott volt, aki számít. Karácsony Gergely is együtt ünnepelt a tömeggel és természetesen David Pressman is tiszteletét tette. Donáth Anna, a Momentum bukott pártelnöke a Facebook-oldalán ömlengett a pride-ról:

»A pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A pride elfogadás, öröm és tánc. Az egyik legszebb ünnep, ahol nem pusztán azok előtt a melegek előtt tisztelgünk, akik 55 évvel ezelőtt New Yorkban kiálltak a jogaik és a méltóságuk védelmében a homofób rendőri zaklatással szemben, hanem közösen örülünk annak, hogy milyen sokat változott előnyére a világ, mennyivel szabadabban élhetünk és szerethetünk. Az LMBTQ-közösségen belül és kívül egyaránt. De Magyarországon a szabadság sohasem volt olyan mértékű, mint Nyugat-Európában, és most az egész világon erősödik a populista, kirekesztő, homofób szélsőjobb. Nálunk pedig kormányon van. […]«

Így nem volt meglepetés, hogy ő is megjelent a felvonuláson. Az azonban, hogy miként viselkedett már okozott némi meghökkenést. A Mandiner szúrta ki a világhálón terjedő videón, ahogy Donáth Anna az egyik kamion platóján fergetegesen táncol az Abba együttes egyik világslágerére.

Mint ismert a Donáth Anna által vezetett pártnak nem sikerült elérnie az ötszázalékos küszöböt, így elveszítették a két EP-helyüket. A párt brüsszeli előretolt helyőrsége azon ügyködött nap mint nap, hogy lejárassa a saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcolt, hogy Magyarország még csak véletlenül se kapja meg a neki jogosan járó pénzeket. Cseh Katalinnal felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy még büszkék is voltak arra, amit a saját hazájuk ellen tettek. Ezt a nemzetrontó politikát elégelték meg az emberek, és gyakorlatilag elzavarták a közéletből Donáthot és a Momentumot.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. június 27. 13:11
Aztán meddig fog futni itt a kontervatív illiibsi oldalon szexykitty? Vagy nem elég az orbit pénze?
gekk
2024. június 27. 07:57
No, még egy szemleköteles ostoba orbitcsicska. Naná hogy neki is fel kell szopnia a gazdát, naná,hogy szemlézni kell.
a-gyar-2
2024. június 26. 18:41
A globális finánctőke legimperialistább, legreakciósabb elemei aljas módon a mentál higéniai kezelésre szorulókat használják, ki tolják maguk elött pajzsként KIZÁRÓLAG azért hogy eltereljék a figyelmet az általuk véghezvitt s folyamatosan ma is nap mint nap elkövetett fosztogatasaikról, az emberiség elleni büntetteikről
rizseslecso07
2024. június 26. 15:00
Egyet azért jól csinált. Leharcolta a csapatot. Hiszen meg is szakad szivem ezekért a megélhetési nyomorultakért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!