Fradi-szurkoló – Készenléti Rendőrség: 1-0!

2024. június 25. 16:23

A Készenléti Rendőrség még a saját biztosítási tervét is megszegte. A sérült szurkolóval pert indítottunk.

2024. június 25. 16:23
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„A 2022. szeptember 4-i Újpest-Ferencváros mérkőzés lefújását követően, a vendégszurkolók buszos kísérése során egy -feltehetően: hazai – huligán – a Szusza Ferenc Stadion közelében – kővel hajigálta meg a rendőrség által biztosított buszt és fejbe találta az egyik abban ülő fradistát. Ezt azért tehette meg, mert a Készenléti Rendőrség még a saját biztosítási tervét is megszegte, amikor nem zárta le azt a keresztutcát, ahonnan a támadás érkezett. A sérült szurkolóval pert indítottunk és a Fővárosi Törvényszék mai elsőfokú ítéletében megállapította, hogy az elégtelen biztosítás miatt a Készenléti Rendőrség megsértette a felperes testi épséghez és egészséghez fűződő jogát, továbbá elégtétel adására és sérelemdíj fizetésére kötelezte az alperest.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dave
2024. június 26. 09:15
Mocsok, zsidaj, kúrva anyád!
ördöngös pepecselés
2024. június 26. 06:43
ha már a bűnöst nem bánthatjuk és nem jogászkodhatunk a felmentése körül akkor jogászkodjunk a rendőrök ellen, hátha átcsúszik némi a zsozsó az adófizetők zsebéből a zsebünkbe
Torokgyík
2024. június 25. 20:52
És a dobáló mit kapott?
Pelso j.
2024. június 25. 18:41
Már csak ilyen tyúkperek jutnak neked?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!