Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Európa választ

2024. június 10. 09:13

Nem akarunk migrációt, gender címén önazonosságtól való megfosztást, és nem akarjuk a birodalmi érdekeket szolgáló háborúban feláldozni hazánkat.

2024. június 10. 09:13
Bogár László
Bogár László
Magyar Hírlap

Nyitókép: Képernyőfotó

„Abban talán okkal reménykedhetünk, hogy a magyar választók többsége számára nemcsak az világos, hogy a migráció. a gender és az ukrán–orosz háború valósága jelenti a legfőbb kérdést, hanem többé-kevésbé az is, hogy ezekben a kérdésekben a szó szoros értelmében létkérdés, hogy az EP-választásokon is nyilvánvalóvá tegyük elutasító válaszunkat. Vagyis, hogy nem akarunk migrációt, gender címén önazonosságtól való megfosztást, és nem akarjuk a birodalmi érdekeket szolgáló háborúban feláldozni hazánkat.

Azt azonban nem tudjuk, hogy vajon az európai választól mennyire vannak ennek tudatában. Hogy vajon látják-e a három kérdés szoros kapcsolatát, azt, hogy egyértelmű elutasító válasz kellene mindhárom kérdésben, és olyan pártokra kellene szavazni, akik ezt egyértelműen képviselik. Sajnos ilyen párt egyelőre kevés van. Olyan párt még csak akad, bár ebből is elég kevés van, amelyek a migráció és a gender ügyében elutasító választ adnak, de a »csinált« ukrán–orosz háború ügyében alig akad ilyen.

Az EP-választások eredményének legfontosabb kérdése az, hogy ha sikerül is a többnyire elutasító pártokat többséghez juttatni, mindebből létre tud-e jönni egy olyan európai parlamenti pártkoalíció, amely az egyaránt korrupt és Európa önfelszámolását szolgáló néppárti és szocialista »nagykoalíció« közé ékelődve második erőként tudná megmutatni, hogy van visszaút erről a végzetes lejtőről. Mindez a magyar elnökséggel együtt komoly esély lehetne Európa egésze számára.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. június 10. 18:07
Köszönöm Bogár Lászlónak hogy évtizedek óta töretlenül és megingathatatlanul kitart a magyar nemzeti érdek mellett és folyamatosan rávilágít a nemzeti létünket, identitásunkat, vagyonunkat rontó idegen érdekekre. Bogár közgazdász urat én a jó emlékezetű Lovas István szellemi örökösének tartom.
alexandrosz-2
2024. június 10. 10:55
Mindegy mit nem akarsz, mit nem akarunk. A pénz számít, az rendeli a nótát, aki fizet. A vétótlan köpcös geci pedig táncol, ahogy a komisszárok fütyülnek!
zsolt196969
2024. június 10. 10:54
Húgyos Fleto idézet. Klárikám tegnap is nyertünk. Igen Feri igyál tovább!!!??
lauderstenonis-2
2024. június 10. 10:08
Az ECR-nek 73 helye lesz a 720-ból. + 4 hely Az ID-nek 58 képviselője lesz a 720-ból. +9 hely A Néppárti, Szocialista, Liberális koalíció 402 képviselővel rendelkezik, ami kényelmes parlamenti többséget ad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!