Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Érdekes két évnek nézünk elébe

2024. június 14. 09:22

Azért annak elég kicsi esélyt adtam volna, hogy Rónai Egon valaha a pesti ellenzéki értelmiség egy jó részének közellensége lesz.

2024. június 14. 09:22
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

„Azért annak elég kicsi esélyt adtam volna, hogy Rónai Egon valaha a pesti ellenzéki értelmiség egy jó részének közellensége lesz. Azt hiszem, ő is így van vele. Érdekes két évnek nézünk elébe.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2024. június 15. 15:44
Tisza a Rónán át szokott vágtatni. Ezt már Petőfi is tudta.
tapir32
2024. június 14. 21:57
A sajtó soha sehol nem volt és nem lesz negyedik hatalmi ág! Ez a baromság a firkászok lázálma! A média embereinek nincs legitimitása, csak fizetése van! A média árut termel. A média a piac törvényei és erkölcse szerint működik. Nem is tehet mást! Ez a lényege! Elképzeléseket ad el! Az adatok az a vivőanyag amire alapozva eladhatóvá válnak az elképzelések. Az adatok azonban semmit sem mondanak a belőlük levont következtetések helyességéről!!! Független sajtó, független szervezet, független szerző kifejezések nem jelentenek mást, mint azt, hogy függetlenek az aktuális hatalomtól vagy látszólag azok. Nem jelenti azt, hogy függetlenek lennének a hatalomért folytatott harctól. Azaz, vagy ellenzékiek, vagy az aktuális hatalom oldalán állnak. Nem függetlenek a világnézeti elképzeléseiktől és azok által befolyásolva írják le a tárgyukat.
tapir32
2024. június 14. 21:56
Rónai Egon ugyanolyan éretlenül kezelte a helyzetet, mint Magyar Péter. Arrogáns kiskamaszok találkozása! MP-nek joga volt a szerkesztő kérdésére nem válaszolni és ha nincs más téma akkor elmenni! Minek maradt volna? Az indulati, érzelmi alapon való hozzáállás tette mindkettőt nevetségessé. Mit hisz magáról Egonka? Ő valami felettes szerv, vagy hatóság? Bíróságosdit akart játszani, ahol ő a vádló és a bíró egyszemélyben? Elég volt az arrogáns bunkókból! A kettő közül Rónai volt az éretlenebb! Mit akart elérni? Azt, hogy ő határozhassa meg a kommunikáció stílusát, tartalmát, általában a szabályait? Az ilyent ott kell hagyni!!! A nárcisztikus személyiségzavar a Rónait is jellemzi és gyakori a média munkások között! Jelei pl. az arrogancia és a bíróságosdi stb. Sunyi, bunkó újságírót leszarni normális dolog! Rónai máskor küldje el az állítólagos bizonyítékait MP titkárságára. Ott majd ellenőrzik az adatokat és az eredmény szerint válaszolnak rá! Béna, pöcs a Rónai!
alexandrosz-2
2024. június 14. 16:24
Rónai egy zsidó kommunista sajtópatkány. Már régen le kellett volna húzni a WC-n. Erre mit látok, a zsidó cucklodkonzi mandineresek versenyt szopják rónai blankolt faszát, hitgyülistől. Ez a zsidó parancs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!