Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

A szakértő világosan elmagyarázta: ez okozhatja Magyar Péter vesztét

2024. június 13. 20:50

„Ha sokszor árad az ideg, előbb-utóbb apadásnak indul a Tisza” – érvelt Perlaky-Papp József.

2024. június 13. 20:50

Nyitókép: Szentgállay Bálint/NurPhoto via Getty Images

Ahogy azt a Mandiner is megírta, hétfő este Magyar Péter sértődötten felállt és otthagyta Rónai Egon Egyenes beszéd című műsorát, miután a műsorvezető átnyújtott neki egy olyan dokumentumot, ami tételesen cáfolja Magyar azon korábbi állításait, miszerint az ATV egyszer sem hívta őt meg szerepelni a kampány során.

„A politika konfliktusos műfaj, ezért ott amikor a politikus stúdióba megy fel kell készülnie arra, hogy bármit kérdezhetnek tőle...

Ez a kihívás az élő interjúban: sosem tudható pontosan mit fognak kérdezni a stúdióba érkezőtől”

– írta Facebook-oldalán Perlaky-Papp József.

„Kivaló módszereket ismerünk ilyen helyzetekre. A kezelési módszerek között nem szerepel az, hogy kimenekül a politikus a szituációból, feláll és otthagyja a stúdiót. Ugyanis nem csak a szerkesztőt hagyta ott, hanem a nézőket is” – véli a pr stratéga. Perlaky-Papp József szerint ilyen helyzetekben egy politikusnak az a célja, hogy minél hamarabb lezárja az adott témát. Például így: „Ígérem átnézem szerkesztő Úr és pontosan reflektálok Önnek róla. Azt megígérhetem Önnek, hogy csak azon fogok méltatlankodni, ami a valóságnak megfelelő. Alaposan át fogom nézni, köszönöm az anyagot.”

A szakértő szerint Magyar Péter nem tudott uralkodni a természetén.

Fontos megszerezni a szavazók szimpátiáját

Ha megfelelő módon viselkedik Magyar Péter, akkor taktikailag is jobban járt volna, hiszen az az érdeke, hogy elnyerje minél több baloldali szavazó szimpátiáját. „Érdekelt abban, hogy szimpatikussá tegye magát minél szélesebb körben, az épp kétségbeesett dékás szavazókat jól körbeudvarolja. Mondjuk épp az atv műsoraiban” – írta a szakember.

Ha sokszor árad az ideg, előbb-utóbb apadásnak indul a Tisza”

– vonta le a végső következtetést Perlaky-Papp József.

***

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 13:59
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­k­­e­l­­d­­ ­­a­­ ­s­­z­­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. június 14. 13:09 Szerkesztve
Egészen biztos vagyok benne, hogy kb egy hónapja fordult az atv vitorlása mapettó ügyében, addig a nagy ajnározás ment a ciki lámpámban, az ötben, és az volt a szitu, hogy volt mindig valaki (rangos, schiffer), akinek gyanús volt az ipse, és a többiek elmondták neki, hogy mégis miért frankó és durván egy hónapja Schiffer adta le a startlövést, hogy kamu a faszi, és mégis mi a faszt akar? Mapettó csapata valószínűleg ezt a hozzáállás fordulást érzékelte, és az volt az üzenet, hogy ha nem ajnároztok nem adunk pénzt, és gondolom azt a választ kapta, hogy elmondhatod amit akarsz, de nem fényezünk, jó akkor nyista lóvé, és erre kapott egy furfangosan egyszerű kérdést, amit nem tudott kezelni, a németezést Rónai csuklóból lepattintotta, mintegy bemutaatva, hogy hogyan kell a nem tetsző kérdéseket kezelni, de azt Rónai Egon szerintem nem kalkulálta bele, hogy Dulifuli lesz a fószer és elfutamodik..
Dixtroy
2024. június 14. 13:01
"Ígérem átnézem szerkesztő Úr és pontosan reflektálok Önnek róla. Azt megígérhetem Önnek, hogy csak azon fogok méltatlankodni, ami a valóságnak megfelelő. Alaposan át fogom nézni, köszönöm az anyagot." Ezek őszinte, vagy őszintének tűnő mondatok. Ilyet vártok mapettótól? Bruhaha. Sőt! Mwhaha!!
atti64
2024. június 14. 12:24
PATKÁNY VAGY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!