Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Dobrev Klára durván megfenyegette a magyar választókat

2024. június 07. 11:48

Gyurcsány feleségének kétségbe esett lépése sokkal inkább tűnik fenyegetésnek, mint átgondolt döntésnek.

2024. június 07. 11:48
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„A DK árnyékkormányának vezetője, Dobrev Klára a kampány zárásaként 36 órás országjárásra indul. Az elmúlt hetekben bejárta az egész országot, volt mind a 19 megyében; kisvárosban, nagyvárosban és falun is – most 36 óra alatt visszatér minden egyes megyébe – tudatta a Nyugati fény portált Molnár Csaba, a DK–MSZP– Párbeszéd közös lista kampányfőnöke.

(...) Most a DK kampány megkoronázásaként 36 óra alatt Dobrev visszatér minden egyes megyébe. Gyurcsány feleségének kétségbe esett lépése sokkal inkább tűnik fenyegetésnek, mint átgondolt döntésnek. Ugyanis a 36 órás kampánykörút a közvéleménykutatások fényében pont az ellenkező hatást vetítik előre, mint amire eredetileg szánták a Gyurcsány-párt spindoktorai.

Az emberek nem kérnek a háborúpárti ellenzékből. Nincs mese, a békére kizárólag Orbán Viktor és a kormánypártok politikája a garancia.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­­e­l­­d­­ ­­a­ ­s­z­­e­­x­­­i­ ­­p­u­­­n­­­c­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Csigorin
2024. június 11. 15:24
namost azt ertem hogy Csepanyi ezt "fenyegetesnek" hivja, az meg elmegy, mint megboldogult latintanarom aki ha valaki Viszontlatasra-val koszont el, mindig ravagta hogy "ne fenyegess!". De aki azt a cimet birta adni hogy DK durvan (sic!) megfenyegette (!) a valasztokat, az legyen kedves menjen mar el a picsaba.
goldie-2
2024. június 08. 17:51
Nem is tudom, melyikőtök nevezte LAMANTINNAK ezt az elborult pennát, de ez nem illik rá, mert a lamantin egy kedves esetlen állatka. Nevezzük inkább GÓLEM-nek.
pragmatika
2024. június 08. 17:38
Nagy pofáraesés lesz holnap a fletóéknak. Aztán lehet fröcsögni meg agymosottozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!