Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

„Céikszikszvé” – meghúzta a váratlant az LMP-s képviselő, így még biztos nem hallotta a római számokat (VIDEÓ)

2024. június 12. 16:33

Bakos Bernadett a parlamentben alkotott nagyot.

2024. június 12. 16:33
null

Nyitókép: Bakos Bernadett Facebook-oldala

Kedden a parlament ülésén Bakos Bernadett LMP-s képviselő egészen elképesztő módon olvasta fel a törvényjavaslatok számát, a kínos jelenetről videó is készült, melyet alább tudnak megnézni: 


 

 

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. június 14. 12:57
- O. - O. - O. - O. - O. - Jaj Brezsnyev elvtárs, az olimpiai ötkarikát nem kell felolvasni!
zsuzsa-963
2024. június 14. 07:41
„Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.” (gróf Esterházy Péter) Ez a hölgy messze Péter által említett szint alatt van, sőt a bányászbéka hátsó fele alatt.
gegrolla
2024. június 14. 06:22
Én meg így röhögök rajta, hogy ikszdé! :-)))) Bár végül is igaza van, gyorsan kellett haladni, arra meg nincs idő, hogy az ember elkezdjen gondolkodni, melyik betű hányas számot is jelenti. :D
5m007h 0p3ra70r
2024. június 13. 23:14
– Stan, ne lovald bele magad. És mit adtak nekünk mindezért cserébe? – Vízvezetéket. – Mit? – Vízvezetéket. – Ó, igen, igen. Azt ők adták, igen. Ez igaz. – És a csatornázást. – Ó, igen, a csatornázást. Ne feledd, milyen volt a város előtte! – Jól van, elfogadom a vízvezetéket meg a csatornát. Ezt a két dolgot ők csinálták. – És az utakat. – Persze, nyilvánvalóan az utakat. Ez nem is vita tárgya, ugyebár. De eltekintve az utaktól, a vízvezetéktől, a csatornáktól... – Öntözés. – Gyógyászat. – Oktatás. – Jó, jó, elég volt. Elég. – És a bor. – Igen, igen, az tényleg nagyon hiányozna, Reg, ha a rómaiak elmennének. A bor. – Népfürdők. – És, hogy jó a közbiztonság az utcákon este is, Reg. – Nagyon jól tudják, hogy kell rendet tartani. Lássuk be, csak ők képesek rá egy ilyen helyen, mint ez. – Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól, vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk? – Békét hoztak... – Ó, békét... Demagóg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!