Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Bochkor Gábor megzavarodott a szavazófülke magányában

2024. június 11. 09:47

A műsorvezető azt sem tudta, hogy kire szavazzon, hisz a kampányban annyit vett észre, hogy a településén megjelenik egy „csomó arc”.

2024. június 11. 09:47
null

Nyitókép: YouTube/képernyőkép

Bochkor Gábor, a Retro Rádió reggeli műsorában arról elmélkedett, hogy amikor megkapta a rengeteg szavazólapot a vasárnapi voksolás alkalmával, akkor teljesen összezavarodott, hiszen azt sem tudta, hogy ki kicsoda a papírokon, és a programjukat sem ismerte. Elmondása szerint 

belefáradt már abba, hogy tájékozott próbáljon maradni.

A vasárnapi európai parlamenti (EP-) és önkormányzati (valamint nemzetiségi) választások másnapján Bochkor Gáborék a Retro Rádió reggeli műsorában elemezték a voksolás eredményeit.

A műsorvezető egészen összezavarodott a szavazófülkében, azt sem tudta, hogy kire szavazzon, hiszen 

az átlagember a kampányban annyit vesz észre, hogy a településén megjelenik egy csomó arc. Csomó arc, akiket a büdös életben nem láttál

– mondta Bochkor, hozzátéve, hogy azt sem tudta, hány papírt kap majd a kezébe. Aztán amikor megkapta a „rakás ívet,

elkezdtem olvasni a névsort, és senkit nem ismertem.

A plakátok nem segítettek eligazodni, hiszen azokról egy arcot ismert meg, viszont a papíron arcképek már nem voltak, csak nevek, így össze sem tudta kapcsolni, hogy kit látott az utcán, és ki van a szavazólapon. „Ott volt dr. Kiss Beáta, Tóth József – két fiktív név. És mondom, ebből mi lesz, Gábor?” – lamentált a műsorvezető. Kifejtette, hogy általában tájékozottnak tartja magát, de már nem is akar az lenni, elege van.
Azt se tudom, hogy az nyert-e, akit behúztam. 

Nyilván a programját se ismered ezeknek az arcoknak, akikkel tele vannak az utcák – fejtegette tovább Bochkor, majd azzal zárta gondolatait, hogy kíváncsi rá, egyedül van-e a helyzetével vagy többen is így vélekednek.
 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Hajnóczi Kristóf
2024. június 12. 08:23
Retró Gábor az éterbe kürtöli az arroganciáját és a tájékozatlanságát, amikre még büszke is. És ez egy hír. Tudom, tudom, 22 éve a Bumeráng egyszerűbb világ volt: ott jópofiztak a másik idegesítő bé betűssel együtt élőben kora reggel Megyó útelgázzal a választási kampány kellős közepén.
kbs-real
2024. június 11. 21:35
Szóval gyüttment.
Gullwing
2024. június 11. 15:55
Komoly entitás ez is ha nem tudja hogy kik azok akik a településén választáson indulnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!