A Tisza elmosta a régi ellenzéket

2024. június 20. 05:47

Az európai parlamenti választások nemzetnevelő dimenziója.

2024. június 20. 05:47
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„A Tisza elmosta a hasonlóképpen egy százalék alatt teljesítő 2RK-t, Vona Gábor pártját is, amelynek célkitűzéseiben és stílusában akadnak egyébként rokonszenves elemek. Más kérdés, hogy az a politikus, aki saját bevallása szerint elvette a maga által felépített párt lelkét, százezrek bizalmával visszaélve s ráállította e politikai közösséget arra lejtőre, amin nem volt megállás, érdemel-e még egy esélyt?

Az SZDSZ-árvákat sikerrel begyűjtő és a közvélemény-kutatók által a Tisza Párt megjelenése előtt meglepően magasra mért Kutyapárt sem ugrotta meg a bejutási küszöböt. Ez is pozitív üzenet nemzeti szempontból: az egész európai kultúrát létében fenyegető migrációból a 2015-ös válság után viccet csináló, a woke-tézisek mellett a voksot ismételten letevő társaság megérdemelte a sorsát. (Ezzel ellentétes hatású és egyenesen elborzasztó a hegyvidéki sikerük, meglátjuk, hogy mire mennek vele.)

A DK az MSZP-vel és a Párbeszéddel együtt nyolc százalékot ért el, aminek hatására Dobrev Klára feloszlatta az árnyékkormányát, mintegy jelezve, hogy pártja lemondott az ellenzék vezető erejének pozíciójáról. A hazugságot mint harci eszközt mesterien forgató, kizárólag a nemzetárulásban jeleskedő magyarellenes politikai kommandó aligha reménykedhet már nagypárti létben. Ez is pozitív s egyben edukatív fejlemény.

Végül csaknem hét százalékot kapott a karakteresen antiglobalista Mi Hazánk, amely Borvendég Zsuzsanna személyében olyan képviselőt küld Brüsszelbe, akinek hiánypótló kutatásai és művei az egész nemzeti oldal megbecsülését élvezik. Gratuláció nekik!

Összefoglalóan megállapíthatjuk, hogy június 9-én a magyarországi választók szankcionálták a magyar érdekek szemérmetlen elárulását, a brüsszeli diktatúra elvtelen kiszolgálását, és elsöprő többségük a magyar szuverenitás mellett tette le a voksát.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. június 21. 07:35 Szerkesztve
Magyar Ondó Péter átverte az összes szavazóját!
llnnhegyi
2024. június 21. 07:31 Szerkesztve
Magyar Ondó Péter a TISZA párt őrjöngő alelnöke az első legnagyobb párt a vesztesek között. Aljas, gonosz,hazug politikus. Brüsszelben menekült máris,a magyar nép haragja elől!
galancza-2
2024. június 20. 21:53
atilliu zoltea borbelescu! torotucsek éppen olyan magyargyűlölő komcsináci patkány mint zazri, jakobinus petya, listázó marci, sz.csanesz, mirki gabesz,álszkinhedroj,stb...ezek éppen olyanok minden tekintetben mint szamueli, körmös,kiskörmös,magyartaloan balu, cenzor ildi,acél , lukács, fletó, libás gordi , botmixeres kata, sabau, donátova,sörösgyuri,stb....... torotucsek 2016-ban nem állt ki a bevándorlás ellen, 2018-ban azt mondta hogy együtt kell töntetni fletóval OV ellen, és nem volt semmi kifogása zazri spinózás mutatványa ellen. borbolescu! te csak egy élősködő, gennyes alak vagy mint k.endre. Elég szomorú hogy ezt OV-ék nem látják. Ettől függetlenül Hajrá Fidesz!
Kétes
2024. június 20. 21:31
Ennek akár örülni is lehetne, de mit kezdhet a Fidesz aTISZA párt szavazóival? Ezek nagyobb része meg van győződve arról, hogy neki semmi jó nem jutott a NER-ből, holott saját irigységük áldozatai. A Tik-Tok generáció tagjai, akik eszetlenül mocskos fideszeseknek hülye koncertjeiken. No és ott vannak a Magyar Péter szekta fanjai, nagyobb részük egyedülálló középkorú nők. Nos ezek politikailag nehezen ellenmotiválhatóak, mert nincs meggyőződésük. Jobban mondva csak annyi, hogy tégláról, téglára. És ezt szeretik hangosan üvölteni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!