Szürreális dal készült Magyar Péterről: „Ő egy páratlan kincs, és neki kezet kell csókolni” (VIDEÓ)

2024. június 19. 23:18

„Általad az ország jobb hely lett kicsit és jobb emberré váltam még én is” – ilyen, és ehhez hasonló sorok vannak dalszövegben.

2024. június 19. 23:18

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

„Köszönjük Magyar Péter!” címmel töltöttek fel egy – minden bizonnyal mesterséges intelligeciával készített – szürreális dalt a YouTube-ra.

Köszönjük Magyar Péter, hogy megadtad a reményt, és hogy erényt mutattál”

 – kezdődik a „dal”, amely úgy folytatódik: „Általad az ország jobb hely lett kicsit és jobb emberré váltam még én is”. A refrén se kutya: „A tiéd vagyunk Magyar Péter és vezess minket tovább, kérlek!” 

A NER gépezet győzelemre vitte, mert az agymosott a narancsékok nyertek, de a mi győztesünk Magyar Péter marad, a Tisza Párt is továbbra is a fejlődésben halad”

– folytatódik a dalszöveg. A meglepően érdekes „költemény” ezt a pár sort ismétli meg párszor.

„Maradj velünk és írányíts, ezer évente akad olyan, mint Magyar Péter, ő egy páratlan kincs, neki kezet csókolni kell”

 – hangzik el többször ez a sor.

A szürreális dalt itt tudja meghallgatni:

 

 

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rorshock
2024. augusztus 08. 19:27
"p"-vel kezdődjön az abc!
Reszelő Aladár
2024. július 02. 20:01
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nincs már Heti Hetes. Ott legalább elmondanák világosan, hogy ugyanazokért a tulajdonságokért miért kellett orrvérzésig cinkelni Dr Miniszterelnököt, pedig merevedésig rajongani MP-ért.
Csubszi
2024. június 20. 22:35
MP is csak egy újabb "Nem lesz gázáremelés" szintű hazudozó! Csak a mulya követői vakok és süketek!
No comment no cry
2024. június 20. 19:45
Némi megfejtés, hogy kik is a Tiszások. Kommentmezőből a "Magyar Péter felnyitotta a szemünket!" dal alatt (mai, ropogós szerzemény): @jookovacs 3 órával ezelőtt Utoljára akkor éreztem ezt, amikor 2006-ban vonultunk Feri után "Igen,Igen dalt énekelve". Köszönöm, hogy ismét elhoztad nekünk ezt az érzést, Áradjon a Tisza lépésről lépésre, tégláról téglára kezdődjön a tánc! @DjTheclownMedia @DjTheclownMedia 2 órával ezelőtt Köszönöm hogy fel idézte azokat a mámorító heteket. Szép eredményt utoljára akkor ért el a bal oldal. Egészen mostanáig! 18 évet kellett erre várni. Áradjon a Tisza! @jookovacs 2 órával ezelőtt @DjTheclownMedia 18 évet kellett várni, de megérte, hiszen itt van nekünk Péter!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!