A Nyugat öngyilkos dekadenciája

2024. június 24. 10:36

Az amerikai nagykövetség pride piknikje: teadélután a civilizációs Titanicon.

2024. június 24. 10:36
Rod Dreher
Rod Dreher
Magyar Nemzet

Nyitókép: Pixabay

„Minden törvényt, legyen az bármilyen jelentéktelen, meg kell szegni, hogy ennek a mozgalomnak teljesüljenek a vágyai. A minap Los Angelesben a városi tisztviselők eltávolítottak egy közlekedési táblát, amelyet az 1990-es évek végén állítottak fel egy meleg lakónegyedben. Az volt rajta, hogy «U-kanyarodni tilos», és az volt a célja, hogy megállítsa a forgalmi dugókat és egyéb problémákat, amelyeket a meleg férfiak okoznak, akik késő este autóikban cirkálnak, hogy szexeljenek egymással. A városi tanács egyik tagja a múlt héten elítélte a gyűlölt táblát mint a «valós és jelenlévő homofóbia» példáját.

Látják, mi történik? Azt mondani, hogy a meleg férfiaknak nem volna szabad egy lakónegyedben gyakorolniuk a névtelen nyilvános szex iránti csillapíthatatlan vágyukat, már a bigottság egyik fajtája. Ami harminc évvel ezelőtt Amerikában a kisebbségi szexuali­tásokkal szembeni tolerancia iránti vágyként kezdődött, az ma már a társadalom megfélemlítésének módszere, hogy minden normáját és értékét feladja a szent b…zik előtt.

Magyarország semmilyen észszerű álláspont szerint nem a queer elnyomás helye.

A melegek és leszbikusok itt bejegyeztethetik élettársi kapcsolatukat. Budapesten gyakori, hogy meleg férfiakat és leszbikusokat nyilvánosan kézen fogva láthatunk. A héten egy belvárosi borteraszon ültem, és a szomszédos asztalnál egy leszbikus párt figyeltem, amint csókolóztak. Senki nem zavarta őket, és nem is kellett volna zavarni őket.

A különbség Budapest és a legtöbb más európai főváros között: egy olyan város, ahol a homoszexualitást tolerálják, és ahol a liberalizmus apo­teózisaként ünneplik.

A queerness diplomáciai prioritásként való felfegyverzése az USA és Nyugat-Európa számára legalább a második Obama-kormányzat óta valóságos dolog. Ennek Donald Trump sem vetett véget. Az USA és NATO-szövetségesei a szó valódi értelmében proxy háborút vívnak Oroszországgal a Donbasz queerizálása érdekében. És ezzel a Nyugat a határain kívül mindenhol ellenségeket szerez magának.

Egy új Heritage Foundation-jelentésben ­Nathan Levine, az Egyesült Államokban élő Kína-elemző, aki az év elején a budapesti ­Danube Institute vendégkutatója volt, azt mondta, hogy Hszi Csin-ping kormánya és más kínai megfigyelők úgy látják, hogy a ­queerideológia előretörése tükrözi és felgyorsítja [a Nyugat] hanyatlását, és annak jele, hogy talán már nincs meg a civilizációs önbizalma és akarata a prosperáláshoz és rendszere megvédéséhez vagy akár – potenciálisan – a túléléshez.

Napjainkban az Egyesült Államokban a Z generáció – amelyet a 13 és 25 év közötti amerikaiakként határoznak meg – messze a legliberálisabb és a legqueerebb nemzedék. Ez az első olyan generáció, amely az új kulturális rendben nőtt fel. A propagandának mélyreható hatása van: 28 százalékuk ma már queerként azonosítja magát.

Csoda, hogy a kínaiak, az oroszok, az afrikaiak és mások nem akarják utánozni a Nyugat öngyilkos őrültségét?

Európában többé-kevésbé Magyarország maradt az egyetlen, amely határozottan ellenáll ennek a sokkoló dekadenciának, mely szexualizálja és összezavarja a gyerekeket, és ezt nevezi fejlődésnek.

Nincs elég pénz a világon ahhoz, hogy gyermekeinket és unokáinkat LMBTQ-aktivisták kezébe adjuk

– mondta Orbán a hónap elején. Mindannyian nagyon rossz helyen vagyunk, amikor az ilyen alapvető erkölcsi józanság szokatlan bátorságot követel. De ilyen a Nyugat 2024-ben. Nehéz lehet egyedül állni, gyűlölve és rágalmazva a társaid által, amiért más álláspontot képviselsz. De ahogy a mondás tartja: «Egy bátor ember a többség.»

Orbán nem tette tiszteletét az amerikai nagykövet queer piknikjén. Civilizációs szempontból a miniszterelnök a Titanic fedélzetén tartott teadélutánról maradt le.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a-gyar-2
2024. június 24. 16:31
A globális finánctőke legimperialistább, legreakciósabb elemei aljas módon a mentál higéniai kezelésre szorulókat használják, ki tolják maguk elött pajzsként KIZÁRÓLAG azért hogy eltereljék a figyelmet az általuk véghezvitt s folyamatosan ma is nap mint nap elkövetett fosztogatasaikról, az emberiség elleni büntetteikről
Mandiner444hu
2024. június 24. 15:40
„A szent család titka a földi család. Hogy az előbbit eltüntessük, az utóbbit kell elméletben és gyakorlatban megsemmisíteni.” (Marx ̶ Engels Összes Művei, 3. kötet, 6. o.)
orban-groyper
2024. június 24. 13:40
Ami a homoszexuális propagandát illeti, betiltás helyett a Mandiner arról közöl cikket, hogy hogyan készítsenek maguknak "Pride-sminket" a buzik. Ez a Fidesz valódi arca, komolytalanság és látszatküzdelem: mandiner.hu/kulfold/2024/06/ebben-is-segitunk-igy-keszitse-el-a-pride-temaju-sminkjet-video
google-2
2024. június 24. 12:18
Vajon Amerika mikor küld nagykövetet Magyarországra? A jelenlegi csupán egy lmbtq-ügynöknek tűnik, semmi többnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!