Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Verőcei hajótragédia: megtalálták az ötödik áldozatot

2024. május 24. 17:37

Két embert még nagy erőkkel keres a rendőrség.

2024. május 24. 17:37

Nyitókép: BRFK Facebook-oldala

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebookon számolt be arról, hogy a verőcei hajóbaleset újabb, immár ötödik áldozatát is megtalálták. 

Megtaláltuk a következő áldozatot! A Duna bal partján, Göd magasságában a mai napon az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége találta meg a 39 éves férfit

– írták. A rendőrség hozzátette, hogy még két áldozatot nagy erőkkel keresnek.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 


 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:07
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­­­e­l­d­­ ­­a­ ­­­s­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
kir2vik
2024. május 25. 08:56
"A bíróság a szerdai döntés kapcsán többek között azt közölte: az eljárás eddigi adatai szerint a kisgéphajó vezetője ittas volt, járművét „a folyó teljes szélességét kihasználva, indokolatlan irányváltoztatásokkal irányította”, egyenesen a szállodahajó felé kormányzott, majd hirtelen jobbra, de ekkor az ütközést már nem tudta elkerülni, nagy sebességgel nekiment a nagy hajónak." Kíváncsi lennék arra is, szabályos volt-e 8 embernek utazni a hajón. Ez a baleset látlelet.
Dorset Naga
2024. május 24. 19:24 Szerkesztve
Sajnálom őket, bele sem gondolnék abba, hogy az enyémek is így járjanak, de ez egy tipikus diszkóbalesetnek tűnik, ami megelőzhető lett volna , ha a kishajó vezetője nincs bebaszva mint az atom, és nem ülnek be mögé. Ezt pedig tudnia kellene mindenkinek.
Gaz_pacho
2024. május 24. 17:42
Nagyon sajnálom őket ! :( Részvétem a hozzá tartozóknak..... Ha valamelyik gyerekem meghalna én bele őrülnék. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!