A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Vád alá helyezhetik az influenszertüntetés két főszervezőjét

2024. május 30. 13:30

Szabó Balázs független képviselő megelégelte a tevékenységüket.

2024. május 30. 13:30

Nyitókép: PestiSrácok felvétele

Kezdetét vette Nagy Ádám és Szabó Márton, ismertebb nevükön Fókuszcsoport Ádám és Csoki rágalmazási pere. A YouTube-csatornájukon futó napi műsor egyik részében orosz ügynöknek nevezték Szabó Balázs független képviselőt, aki először helyreigazítást kért a youtuberektől, majd ennek hiányában jogi útra terelte az ügyet – írja a PestiSrácok.

A cikk szerint vád alá helyezhetik az influenszereket, miután az önkormányzati képviselő beperelte őket.

Az ügy felperese, Szabó Balázs független képviselő a lap stábjának elmondta, megtartották a per első, előkészítő tárgyalását, ahol jelen volt a Fókuszcsoport egyik influenszere, Szabó Márton (Csoki) is, aki egy bocsánatkérést ajánlott fel az alaptalan rágalmak ellentételezésére, ugyanakkor Szabó Balázs független képviselő szerint a bocsánatkérés ezen a ponton már nem elég.

***

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajnóczi Kristóf
2024. május 30. 20:04
Ezekkikezek? Nagy F.sz Ádám meg Csoki meg szabóbalázsfüggetlenképviselő? Kellene róluk tudnom valamit? Hol és mikor volt ez a vihar a biliben?
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 30. 16:58 Szerkesztve
"Vasalo ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 30. 16:23 Nem jol érted, de ez a te bajod." Tudod, mit gondolok? Ti ugyanolyan buta zombik vagytok, mint a 2010 előtti mszp-s kommentelők, de erősen sanszos, hogy még ugyanazok is. :-) A mai fideszes kommenthuszárok ugyanazt hozzák, mint a 2010 előtti mszp-sek. A fideszes sajtó szintén ugyanott tart (vagy még mélyebben), mint a 2010 előtti balos-ballib-szoclib sajtó. Micsoda alemberség! A Fidesz indít egy lejáratókampányt a jobbikos Szabó Balázs képviselő ellen, hogy orosz ügynök, majd mikor ez a két influenszer-hülyegyerek átveszi ezt a kampányt és Szabó Balázs bepereli őket, akkor elkezdik túráztatni a vakegér híveiket, hogy, haha, igen, jól beperelték a két influenszertüntetős majmot, megelégelte egy független képviselő a hazugságaikat. Nem veszed észre, hogy mit művel veled pártod és kormányod?
Finale
2024. május 30. 16:31
Na vegre!
letsgobrandon-2
2024. május 30. 16:27
Ha a libsi buzi influenzákat orkrán ügynöknek neveznék az helytálló lenne ? AZ HÁT ! izomból lobbiznak a Kyyevi bábkormányért... A Fidesz viszont soha semmivel nem támogatta az oroszokat !!! .. csak nem támogatja a banderista magyargyűlölő rezsimet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról