Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Szentkirályi: Karácsony Gyurcsányék hű alattvalója (VIDEÓ)

2024. május 22. 13:38

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony egyszerűen bele van zúgva Gyurcsányba.

2024. május 22. 13:38

Nyitókép: Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc. Fotó: MTI-archív/Balogh Zoltán.

 

Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba címmel közölt újabb videót Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje. Tette mindezt azért, mert Karácsony Gergely ismét jelét adta annak, hogy valójában Gyurcsány embere. 

Az újabb szerelmi vallomás Karácsonytól felvezető után 

Karácsony ugyanis a következőt mondta a DK-ra és a Gyurcsány-házaspárra utalva a videóban: „Én azt látom, hogy ez a politikai szövetség és annak a vezetője olyan dolgokat mond Magyarország jövőjéről, amit én szeretném, ha megvalósulna” – mondta Karácsony.

Szentkirályi Alexandra annyit fűzött hozzá, hogy meglehet, Karácsony számára boldog emlék, amikor Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt, ám a magyar emberek megszenvedték a Gyurcsány-korszakot, a rendőrterrort, az ország kirablását és a hazugságokat. Karácsony „ahogy régen, úgy most is Gyurcsányék hű alattvalója” – összegzett Szentkirályi.

Ezt is ajánljuk a témában

A videót itt nézheti meg:

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:21
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­­k­e­l­­d­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­e­­x­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Tommaso
2024. május 23. 00:58
Szentkirályi Alexandra a fővárosellenes Orbán hű alattvalója. EZ TÉNY. És ez a tény a budapestieknek eszébe jut, amikor szavaznak.
Tommaso
2024. május 23. 00:56
Karácsony kihivta egy Budapestről szóló vitára Orbánt, mondván ( és ebben igaza van) hogy Alexandra csak ORBÁN BÁBJA, és úgyis mindenben a Felcsúti Geci dönt. A Viktátor Válasza még Várat magára. Bár szerintem ő már heted-hét árkon túl van, úgy menekül a vita elől. cinkegolyó, Orbán Nr1 seggnyalója hamis érvekkel próbálta mentegetni a gyáva diktátort. aki gyakran a függöny mögé rejtőzik a jogos kritika elől. 16 éve elszalad minden vita elől, és többnyire csak az ALÁKÉRDEZŐ lakájméldiával áll szóba.
atti64
2024. május 22. 17:13
PATKÁNYOK A KÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!