Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Szándékos gázolás történt Pécsen (VIDEÓ)

2024. május 18. 19:55

Szürreális eseménynek lehettek szemtanúi a járókelők Pécsen.

2024. május 18. 19:55

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Pénteken Pécs belvárosában két társaság közt akkora nézeteltérés alakult ki, hogy szándékos gázolásig fajult a történet – olvasható a 24.hu-n. 

Az ATV híradója által közölt felvételen jól látható, hogy a két csoport hangosan kiabálva vitázik a városközpontban. 

Az egyik csoport kéziszerszámokkal, míg a másik bozótvágó karddal próbálja megmutatni erejét, amikor hirtelen egy kék személyautó érkezik, amely nagy sebességgel a járdára hajt és a vitázók közé ront, aminek következtében az egyik férfi a levegőbe repült.

Az autó egy másik személyt is eltalált, majd egy gyors fordulat után újra megpróbálta elgázolni az ellenfeleket. A két elgázolt férfit a Pécs Aktuál információi szerint a sürgősségire szállították, állapotuk nem életveszélyes.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:14
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
2024. május 19. 09:04 Szerkesztve
Azért az elég gáz, hogy lehozzátok ugyanazt a hírt egy nap különbséggel. Semmi visszautalás az előző cikkre. Maradjunk ennyiban, hogy ez a szürreális, nem az eset. Az inkább megbotránkoztató és félelemkeltő.
Dzsekvols
2024. május 18. 23:10
Időnként megfordulok Magyarország legelmaradottabb vidékein. Értsd: ahol sok a cigány! Látom, mennyit változott a környezetük és ők maguk az utóbbi 10 évben. Nem lett fehérebb a bőrük, és nem is viselkedik mindegyikük úgy, ahogyan - mondjuk - én szeretném, de fejlődnek. Sokat. Ugyanakkor be kell vallanom, hogy megmosolygom, sőt, előre jót röhögök, amikor meghallom a híradók felvezetőjében a mindent vivő konferálást: "két család". Sosincs kétség, vajon mi történhetett.
iimre
2024. május 18. 22:33
"tolltzoli május 18. 20:07 Szavazz a Tiszára... olcsóbb lesz minden ,magasabb jövedelem ,Kórházakban várólisták megszüntetése ,nem lesz LMBTQ se migráns, szabad sajtó, közvagyon növelése , háború meg nem itt van.... stb" Te is úgy látod, hogy a Tisza cipő szponzorálja a pártot? ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!