Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Sulyok Tamással találkozott Schiffer András

2024. május 22. 18:50

„Ma délben Sulyok Tamás köztársasági elnöknél jártam” – írta Facebook-oldalán az LMP egykori elnöke.

2024. május 22. 18:50

Nyitókép: Facebook

„Ma délben Tamás Sulyok köztársasági elnöknél jártam” – írta Facebook-oldalán Schiffer András. Az LMP egykori elnöke eddig még nem közölte, hogy miről beszélhettek a köztársasági elnökkel.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzkeptiKUSS
2024. május 23. 19:12
Tanácsadó lesz? Jó ötletnek tartanám, mert nem elfogult.
tintapaca
2024. május 23. 17:17
Rossz személyi választások: Simicska Lajos, Sólyom László, Torgyán József, Trócsányi László, Novák Katalin, VArga Judit, és valószinüleg Sulyok Tamás is. Nem volna szabad egyetlen volt, vagy jelenlegi ügyvédet sem politikai vagy állami vezetővé kinevezni. Minden ügyvéd feje vajas. Különben nem maradhatna a pályán. Túl hamar, és túl gyorsan döntött Orbán Viktor az elnök személyéről. Nem ismerték előéletét.
vanced
2024. május 23. 15:45
Hol bujkál a gyenge képességü Novák Katalin? Miért nem mer a nyilvánosság elé állni és valaszolni a kérdésekre, amelyeket még nem tisztázott? Miért kegyelmezett meg egy pedofilsegédnek? Milyen bűnözőknek adott még kegyelmet? Kik és kikért lobbiztak nála kegyelmi üg,ekben?
kokrowatz-0
2024. május 23. 02:12
ebben az esetben mi értelme az egész cikknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!