Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Rétvári Bence: Zéró tolerancia az erőszakra, zéró tolerancia az antiszemitizmusra!

2024. május 22. 15:13

Hazánk az egyik legbiztonságosabb ország Európában, köszönhetően az erőszakkal és az antiszemitizmussal szembeni zéró toleranciának.

2024. május 22. 15:13
null

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Zéró tolerancia az erőszakra, zéró tolerancia az antiszemitizmusra! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a „Hatás, tagadás és hallgatás: szexuális erőszak Izraelben és Gázában október 7-én és azon túl” címmel tartott konferenciát kedden Izrael-ellenes erőszakos tüntetők zavarták meg – közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. 

Rétvári Bence a közleményében hangsúlyozta, Nyugat-Európában sajnos újra felütötte a fejét az antiszemitizmus és az erőszak, Magyarország azonban nemet mond az erőszakra és az antiszemitizmusra. 

Hazánk az egyik legbiztonságosabb ország Európában, többek között azért, mert „zéró toleranciát hirdettünk az erőszakkal és az antiszemitizmussal szemben”, a magyar hatóságok a leghatározottabban fellépnek minden esetben a magyar emberek biztonsága érdekében

– írta az államtitkár.

Rámutatott ugyanakkor, hogy az elmúlt hónapokban Nyugat-Európában tömegesen tartottak antiszemita tüntetéseket, rendszeressé vált az erőszak.

Magyarországon továbbra sem engedélyeznek a hatóságok semmilyen antiszemita vagy Izrael-ellenes tüntetést”

– szögezte le Rétvári Bence. 

Hozzáfűzte, a keddi konferencián a bejelentést követően a rendőrök perceken belül a helyszínre értek, de a demonstrálók a rendőrök megérkezése előtt elfutottak a helyszínről. Az elkövetők azonosítása folyamatban, a rendőrség vizsgálja, hogy a rendezvényt megzavarók jogsértést, bűncselekményt követtek-e el. 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:21
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­k­­­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­i­­ ­­p­u­­­n­c­­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Szvv
2024. május 31. 08:16
Zero tolerancia… Hat azert tiltakoztak mert ok is szeretik a nemi eroszakot .. egyertelmu. Elfutottak? Nahát, milyen batrak! Persze .. Szanalom.com
irondome
2024. május 22. 19:49
Helyes! El kell öket kapni, felderíteni, ki szervezte és küldte ide őket, mert hogy nem maguktól jöttek, az biztos.
2024. május 22. 19:28 Szerkesztve
J ól van fülesegér. Tudjuk hová húzol és tartozool... (pihenned kéne, vagy felébredni a lázalomból)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!