Pulipecsenye

2024. május 15. 07:35

Hát pont ilyen Ázsia: elég a kormányfőt megvenni kilóra. A népnek már nincs külön forgalmi értéke.

2024. május 15. 07:35
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: Képernyőfotó

„Ha valakinek nem esett még le a tantusz, a magyar kormányfő régóta kilóra megvehető, a sleppjének juttatott pénzért cserébe az idegenek gyakorlatilag bármit megtehetnek az alattvalóknak minősített magyarokkal. A minden sarkon nemzeti szuverenitásról handabandázó »nemzeti« kormánynak anno egy szava nem volt arra, hogy az oroszok felgyújtatták Ungváron a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség irodáját, nyári hőségben szaunának is beillő metrókocsikat lőcsöltek a pestiek nyakába, s az orosz kémbankon keresztül lenyúlták úgy 75 milliárd forintunkat, a saját pénzünkből pedig elzabrálták maguknak a Lánchíd Palotát.

A magyar kormány oroszok iránt tanúsított lakájmentalitásán vérszemet kapott a többi, Ázsiából érkező hódító is. Évekkel ezelőtt még volt valami hivatalos füstölgés, amikor a Szabadság téri szovjet emlékmű ellen tiltakozó magyar polgárt simán megkereshetett Budapesten egy orosz verőember, hogy nyilvános megalázkodásra kényszerítse. Nemrég már csak futó hír volt, hogy a török diktátor Erdoğan testőrei nyugodtan péppé verhettek Budapest kellős közepén egy kurdokért felszólaló magyar járókelőt. 

A kínai diktátor mostani látogatásakor pedig már szinte magától értetődő volt, hogy Budapest utcáit ellepték vörös sapkás kínai civil gárdisták, akik eltanácsolták az utca magyar népét, hogy esetleg tibeti zászlókkal tüntessenek. Közben a pályáját harcos kommunistaellenesként kezdő kormányfő úgy mosolygott a kínai kommunista diktátorra, mint a herélt, hormonzavaros mandarinok a császárra a kínai vázákon, a magyar köztévében pedig immár magyar adófizetői pénzből népszerűsítik a kínai kommunizmust. Ki tudja, talán a vietnámi elnök kedvéért titokban kutyát is evett. Ha már Európa fő homofóbjaként kéz a kézben sétált egy kommunista elnökkel a magyar Parlamentben.

Nem csoda, ha a kínai akkugyárak országszerte látványosan fütyülnek az itteni környezet- és munkavédelmi előírásokra. Hja, hát pont ilyen Ázsia: elég a kormányfőt megvenni kilóra. A népnek már nincs külön forgalmi értéke.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tallium
2024. május 16. 06:37
"A népnek már nincs külön forgalmi értéke." Te nem érsz egy faBatkát sem.
Secerror
2024. május 15. 21:57
Ezt komcsi férclapot mikor szántják be? Mikor veszi le a fidesz a lélegeztetőgépről? Szarnak se hiányozna. Semmi szükség ennyi FOS-ra.
tapir32
2024. május 15. 21:19
Olaf Scholz és Emmanuel Macron jelentik az igazi problémát a Kínával való kapcsolatban.
tapir32
2024. május 15. 21:05
Aki, semmit sem ért a világból az, a Népszavába írogat. Szélsőbaloldali mocsok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!