Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Megdöbbentő információ derült ki Magyar Péter pártjáról, megkérdeztük őket, mit gondolnak róla

2024. május 26. 13:15

Egy sajtóban megjelent cikk a piramisjáték-botránnyal hozta összefüggésbe a Tisza Pártot.

2024. május 26. 13:15

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

Nem kizárt, hogy pusztán abból a célból hozták létre a most már Magyar Péter felügyelete alatt működő Tisza Pártot, hogy elrejthessék Magyar élettársa édesanyja által szervezett piramisjátékban eltűnt hét milliárd forintot – írja vasárnapi cikkében az Origo.

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: szombaton felvetődött a kérdés: tudott-e Magyar Péter arról, hogy a Tisza Párt alapítója is érintett lehet az elmúlt évek legsúlyosabb piramisjáték-botrányában, hiszen az már korábban kiderült: Magyar élettársának anyja korábban bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot. Az ügyben kérdéssel fordultunk a Tisza Párthoz. Erről itt olvashat részletesebben.

Megkérdeztük a Tisza Pártot erről is

Vasárnap azonban az Origo cikkében írtakról is megkérdeztük a Tisza Pártot. Arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a lap cikkében írtakról. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ezt is ajánljuk a témában

Mit csinál közben Magyar Péter?

Magyar Péter kapcsán eközben az elmúlt napokban a Tatabányán történt példa nélküli erőszak miatt bolydult fel a sajtó.

Emlékezetes: Lincshangulatról beszél a Magyar Péter hívei által megtámadott tatabányai kávézó tulajdonosa. A Tisza Párt szimpatizánsai üvöltöztek, fenyegetőztek, a konyha ajtaján dörömböltek. Egy szakácsot úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos lányok sírtak félelmükben – meséli az üzemeltető. Erről itt írtunk korábban.

Magyar Péter maga pedig legutóbb a Magyarországot a német médiában lejárató, könyvtárba betörő, pénzhamisítási botrányba keveredő emberével, Strausz Róberttel pózolt büszkén, a Tisza Párt megyei koordinátorainak első országos találkozóján. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 399 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:01
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
zsolti123
2024. május 27. 15:03
Még nem ismerik eléggé és elég sokan ezt a Magyar Vargáné Poloska Pártot: TISZA párt a választási névsorban Tisztelet ás szabadság párt +lemaradt : szerénység és béke pártja https://vtr.valasztas.hu/ogy2022/jelolo-szervezetek/TISZA-1055?tab=results
llnnhegyi
2024. május 26. 18:04
Magyarországon először!! Két rabló párt választási pártok lettek! DK=Apró Piroska klán TISZA= Magyar Péter klán
atti64
2024. május 26. 17:59
TISZA PÁRT =PATKÁNYOK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!