Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Lincshangulatról beszél a Magyar Péter hívei által megtámadott tatabányai kávézó tulajdonosa (VIDEO)

2024. május 26. 11:24

A Tisza Párt szimpatizánsai üvöltöztek, fenyegetőztek, a konyha ajtaján dörömböltek. Egy szakácsot úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos lányok sírtak félelmükben – meséli az üzemeltető.

2024. május 26. 11:24

Nyitókép: Magyar Péter, a Turul Kávéházban (Fotó: Patrióta/YouTube csatorna)

Ahogy a Mandiner is beszámolt róla, Tatabányán okoztak botrányt szombaton Magyar Péter hívei, akik gyakorlatilag megtámadtak egy helyi kávézót, miután néhányan vitába keveredtek a vendéglátóhely személyzetével a helyhiány miatt.

Magyar Péter néhány híve a Tisza Párt kampányrendezvénye előtt egy tatabányai kávézó teraszán akart leülni, de ott nem volt hely. Miután értesült az esetről, Magyar Péter a történteket úgy fordította le beszédében, hogy szándékosan tiltották ki a vendéglátóhelyről a szimpatizánsait.

A baloldali politikus hívei ezek után gyakorlatilag megszállták a kávézót, többen elkezdték ütlegelni annak egyik üvegét, amely végül megadta magát és megrepedt.

Megszólalt a kávézó üzemeltetője is

A Patriótának nyilatkozott a kávézó üzemeltetője is, aki úgy fogalmazott, hogy szerinte lincshangulat uralkodott a kávézóban. Mint Boczonádi János felidézte:

mocskos fideszeseknek nevezték őket, üvöltöztek, körbevették az éttermet, dörömböltek a konyhaajtón, amit be kellett zárniuk. Egy pánikbeteg szakácsuk rosszul is lett, őt úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos kislányok pedig sírtak félelmükben.

Magyar hívei a közösségi oldalon sem fogták vissza magukat

Meglepő módon azonban itt még nincs vége a történetnek. Mint a Patrióta riportere tájékoztatott: az eset után Magyar hívei 

a kávézó facebook-oldalát is megszállták, minősíthetetlen jelzőkkel illetve a vendéglátóhelyet, valamint telefonon is fenyegetőztek. 

De még a google-on is lepontozták a kávézót. A tulajdonos azon gondolkodik, hogy hírnévrontás miatt feljelentést tesz. 

A kávézó üzemeltetőjének nyilatkozatát itt nézheti meg: 

Magyar Péter reagált: mindenki hazudik

Vasárnap délután Facebook-posztban reagált a történtekre Magyar Péter. Mint írta, „a propaganda által a tatabányai Turul Kávézó és Étterem kapcsán terjesztett hazugságokból egy szó sem igaz. A hazugságokat terjesztő tulajdonost és minden sajtóterméket fel fogunk jelenteni. Senki nem lépett fel erőszakosan, ahogy a videókon is hallatszik, teljesen kultúrált hangnemben beszéltük meg a történteket. Sem ablak nem repedt meg, sem lincshangulat nem volt, az étterem forgalma viszont az átlagos többszöröse lehetett. A valóság az, hogy az étterem alkalmazottja járt el meglehetősen furcsán, amikor a TISZA Párt aktivistáit a rendezvény előtt nem engedte be az étterembe. Természetesen lehet hazudozni, de a korrekt eljárás egy egyszerű bocsánatkérés lett volna.”

 

Összesen 872 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:02
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
vikiva
2024. május 28. 12:03
Fúúúúú ez a s suttyó nem semmi ! A mit ugrálsz facker szerint mindenki hazudik meg propaganda meg a drága anyukája ,ez a kretén most vinné Magyarországot a pokol fenekére az biztos.
hatvanpuszta
2024. május 27. 11:01
https://www.youtube.com/watch?v=KJrjnIZnTns Lincshangulat,nyaloncok?
makapaka2
2024. május 27. 11:00
Egyre inkább bebizonyosodik, hogy MP hívei, garázda balhézni szerető csőcselék , akik imádattal lesik egy agresszív, nárcisztikus pszichopata utasításait.Egyik legfőbb bizalmasa, tanácsadója, pedig gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt nemrégen szabadult a börtönből. Az EP listára feltett emberei nagy része pedig Soros csicska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!