Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Magyar Péter több jelöltje is olyan, mintha Sorosék választották volna őket

2024. május 23. 07:59

Az elmúlt napokban bemutattuk, hogy a baloldal háborúpártiságát tagadó Magyar Péter több jelöltje is a Soros-hálózatnak dolgozott. Ugyanakkor a liberális politikus több másik jelöltjénél – akiknél nincs ilyen közvetlen kapcsolat – is az az érzésünk támadhat: pont olyan a világlátásuk, mintha Sorosék választották volna őket.

2024. május 23. 07:59
Soros György

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Továbbra is kerülik a lényegi kérdésekre történő válaszadást Magyar Péter európai parlamenti választási listájának jelöltjei. A Tisza Párt több jelöltje a magyar közéletben ismeretlen, de a Soros-hálózat számára annál inkább ismert szereplő. Mindennek azért is van jelentősége 2024 májusában, mert a milliárdos spekuláns visszatérően a háború folytatását és eszkalációját hangsúlyozza. Mindeközben maga Magyar Péter többször is arról beszélt, hogy nincsenek háborúpártiak az ellenzékben. Ezt az állítást azonban tucatnyi idézet cáfolja.

Ugyanakkor Magyar Péter számos jelöltjénél – jóllehet nem feltétlenül van közvetlen kapcsolatuk a milliárdos hálózatához – szembetűnő, hogy Soros György nézetrendszerének megfelelő elveket vallanak. Így például Kollár Kinga, aki a magyarokat „agymosott” jelzővel illette, magát globalistának és liberálisnak vallja, pont, mint a milliárdos spekuláns.

A 2021 óta Luxemburgban, az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Ügyekért felelős Főigazgatóságán dolgozó Kollár posztja alább megtekinthető:

Kollárhoz hasonlóan sok évig Brüsszelnek dolgozott a magyar rezsicsökkentés ellen kirohanást intéző Gerzsenyi Gabriella. Róla az tudható, hogy szivárványos felsőben fotózkodott,  migrációpárti és hisz a multikultiban. 

Az egyik 2022-es Facebook-bejegyzésében nem tartotta veszélyesnek a bevándorlást, és baloldalinak is nevezte magát. A bejegyzésben valamiért a határon kívüliek kapcsán neki is az „agymosott” jelző jutott eszébe: „Brüsszel sokszínű város, sok ott a bevándorló, de soha nem éreztem veszélyesebbnek, mint a számos nagyváros bármelyikét, ahol életem során megadatott megfordulnom. Aki Brüsszelben dolgozik, az nem feltétlenül baloldali és/vagy ultraliberális, és/vagy agymosott. Aki határontúli származású, az nem feltétlenül jobboldali és/vagy ultrakonzervatív, és/vagy agymosott.” 

Gerzsenyi eurokratának vallja magát, 15 évig dolgozott az Európai Bizottságnak. „Brüsszel után szabadon” című művének 22. oldalán azt a vallomást fogalmazza meg, hogy „ha valahol otthon kell lenni a világban, akkor Brüsszelben otthon lehet lenni”. 

Kollár és Gerzsenyi mellett egyébként Bujdosó Andrea is megfelel a Soros által propagált elveknek. Bujdosó annyira woke, hogy a LinkedIn-profiljánál kiírta, hogy milyen névmáson szólítsák. Emellett támogatja az LMBTQ-lobbit, ráadásul az ő esetében formális kapcsolat is fellelhető a milliárdos spekuláns hálózatához: mentori tevékenységet végzett a Soroshoz köthető Egyenlítő Alapítványban.

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:16
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­e­x­i­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
atti64
2024. május 23. 12:17
SZAROS GYÖRGY HOGY A VAJUK HORDJANAK SZÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rizotto
2024. május 23. 11:38
Mintha? Dehogyis! Ők delegálták a jelölteket. Aki fizeti a zenészt, annak a nótáját húzzák.
rizotto
2024. május 23. 11:35
"becses " ? Ha már hazudsz, az szóljon nagyot. Ugye? Tisztában vagy-e a számokkal? 40 000 ? Egy közepes méretű város lakosságszáma. Hol fognak dolgozni? A Zorbán építi? Forrás? Teljesen nyilvánvaló hazugság, amire lecsaptál ész nélkül, vagy tudatosan terjeszted aljas szándékkal. Úgy tűnik a választott neved fosztóképzővel lenne reális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!