Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Kocsmában járt Orbán Viktor (VIDEÓ)

2024. május 29. 06:25

Jó volt a hangulat Hódmezővásárhelyen.

2024. május 29. 06:25

Nyitókép: TikTok

Orbán Viktor Hódmezővásárhelyen járt a közelgő választások kapcsán, ahol Grezsa Istvánt, a Fidesz jelöltjét támogatta jelenlétével. A humoros videóból többek között kiderül, hogyan zajlott a vendéglátás.

„A helyzet az, hogy nem járunk sörözőbe rendszeresen, csak hogyha győztünk, akkor. Akkor viszont biztos”

 – mondta az Orbánt kísérő 

Lázár János, aki még Márki-Zay Péterrel is kezet fogott a videó tanúsága szerint.

A hangulat tetőpontján 

a kormányfő a kocsmában kezet fogott az ott italozókkal,

 de még a pultossal is.

 

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Woof
2024. május 30. 06:37
Ha Orbán Viktor kocsmázik, jó lesz a hangulat, ha Magyar Péter, akkor rossz példát látnak a fiatalok
2024. május 30. 00:13 Szerkesztve
I feel the earth move under my feet 13:51 "Téged (ha van ilyen..) miért szeret bárki is?" - talán az unokáim! Nekik próbálok valami kis élhető jövőt megmenteni .... Én még a Paradicsomba születtem és benne éltem a 45 m2-es falusi vályogházban, a falum élettől harsogó, gazdag határában, ők pedig nyomorult milliomosként pusztulnak el a "modern kor" végén... És ezt ÉN nem tudtam megakadályozni.... Te hogy is vagy ezzel a kérdéssel?
Valodi
2024. május 29. 20:12
I feel the earth move under my feet 13:55 "Az általa istenített ballibsi moslék ugyan semmit sem tette a magyar vidékért és a mezőgazdasági termelőkért, na de az Orbán! - höhöhö ... Félreértés ne essék - Gyurcsány bandájához ugyanígy viszonyulok. Példaként felhozhatom Benedek Fülöp személyét - a 2005-ös gazdatüntetésen a kormányt képviselte, most Csányi SánDON számítógépén írja a fidesz agrártörvényeit! Én pedig sokadmagammal Jakab István vezényletével, Bagi Béla szervezésében, Ángyán József ideológiai vezetésével, a kishantosi Ács Sándorné szakértői segítségével tüntettem ellene... Nézd csak meg a sorsukat - Jakabpesta kivételével mind lapáton vannak. Benedek Fülöp meg csak ír, csak ír, a dicsőséges 135-ök pedig csak szavaznak, szavaznak...
Valodi
2024. május 29. 20:03
I feel the earth move under my feet 13:55 "rég aktualitásást/relevanciáját vesztett idézeteit. Megrekedt a múltban" - höhöhö .... hát akkor vegyétek már ki a diavetítőből! "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal) Így olyan snassz ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!