Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Kiborult a Fidesz jelöltje: Karácsonyék sunyi módon nyúlnak bele a fővárosi közlekedésbe (videó)

2024. május 23. 10:12

„Karácsony Gergely nem a hétköznapi emberek valóságát éli, így kevés fogalma van arról, hogy mi történik Budapesten" – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

2024. május 23. 10:12

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Szentkirályi Alexandra volt a Hír Tv napi Aktuális című műsorának vendége, ahol többek között szóba került a hatalmas dugókat eredményező rakpart-lezárások ügye is. A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint ez is egy olyan ügy, amelyben Karácsony Gergely „sunyi módon” kommunikál, így „az embernek kutakodnia kell”, hogy megtudja a főpolgármester valódi terveit. Szentkirályi Alexandra a fő problémát abban látja, hogy a „közlekedésfejlesztés” teljesen átgondolatlan módon történik, és – ahogy fogalmaz – 

a főpolgármester az eddigi ámokfutását most megfejeli egy újabbal. 

A főpolgármester-jelölt bemutatta a műsorban azt a tavaly – a balos többségű fővárosi közgyűlés által – elfogadott tervet, amelyen feketén-fehéren látszik, hogy a rakpart Lánchíd és Szabadság híd közötti szakaszát 2030-ra teljes mértékben autómentes övezetté kívánják alakítani. 

Ehhez képest van Karácsony Gergelynek képe azt mondani, hogy ők nem is akarják autómentesíteni, 

vagy csak egy részét, vagy csak a forgalmi adatok tekintetében gondolkoznak rajta, miközben a dokumentum alapján a tervük egyértelmű” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, aki szerint ha lehet még a budapesti utakon a mostaninál is nagyobb közlekedési káoszt okozni, akkor ez egy olyan terv. „Az a szép ebben a tervben, hogy a lezárásról szó van benne, de arról semmi, hogy az így okozott problémákat hogyan oldanák meg. (...)

Karácsony Gergely nem a hétköznapi emberek valóságát éli. 

Pontosan tudjuk, ő autót nem vezet, beül a hivatali Skodájába amit vezet a hivatali sofőrje, és a buszsávban nagyon elegánsan megkerüli a dugót, így vajmi kevés fogalma van arról, hogy mi történik Budapesten” – fejtette ki véleményét a Fidesz jelöltje.

A beszélgetést teljes terjedelmében alább tekinthetik meg:

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:15
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­d­­­ ­­­a­ ­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­­p­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Palatin
2024. május 23. 22:50
RADNÓTI, A MÁRTIR BUDAPESTI KÖLTÖ BIZTOSAN NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nekem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs.
Dixtroy
2024. május 23. 14:25
"A főpolgármester-jelölt bemutatta a műsorban azt a tavaly – a balos többségű fővárosi közgyűlés által – elfogadott tervet, amelyen feketén-fehéren látszik, hogy a rakpart Lánchíd és Szabadság híd közötti szakaszát 2030-ra teljes mértékben autómentes övezetté kívánják alakítani. " Jobb lenne ha már végre megbukna, és őt alakítanák át méhlegelővé.
kokrowatz-0
2024. május 23. 13:42
tegnap kinéztem az ablakon, és láttam karácsonyt, amint egy körömcsipesszel végighúzza a parkoló autók oldalát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!