Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Ki sem látszanak a baloldali kerületek a botrányokból

2024. május 31. 17:53

Ennyit az erkölcsi kioktatás jogosságáról.

2024. május 31. 17:53
V. Naszályi Márta
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Facebook

„Ha sorra akarjuk venni a baloldali politikusok, polgármesterjelöltek, európai parlamenti képviselőjelöltek súlyos, sokszor bűncselekménygyanús botrányait, akkor szinte végtelen lesz a sor. A mindig erkölcsi magaslatról prédikáló politikusokat és médiamunkásokat az a tény nem zavarja, hogy ha csak a fővárosban maradunk, szinte minden baloldali kerületre jut egy korrupciós ügy miatti nyomozás, vagy egy gigabotrány. Most ezekből szemezgettem.

Az I. kerületben V. Naszályi Márta állítólag védelmi pénzt kért Szamos Miklóstól, a két történelmi cukrászda, a Korona és a Ruszwurm tulajdonosától. A tulajdonos egy interjúban elárulta, hogy V. Naszályi felajánlotta, a támogatásért cserébe olyan szerződést kötnének vele, hogy ne lehessen kitúrni, még bűncselekménnyel sem. Mivel ez nem történt meg, ezért hónapok óta támadás alatt állnak a vendéglők, mert be akarják azokat záratni. Óbudán néhány hónappal ezelőtt súlyos bűncselekmények miatt gyanúsítottak meg embereket. Kiderült, hogy a nyomozás hátterében az óbudai önkormányzattal kötött fiktív szerződések és kenőpénzek állnak, a bűnügy szálai pedig a baloldal fontos háttéremberéhez, P. Gáborhoz és társaihoz vezetnek. Utóbbi személye azért is érdekes, mivel a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom nevében is eljárt korábban. Több, mint elgondolkodtató az is, hogy az egyik gyanúsítottnak, F. Lászlónak pár éve közös vállalkozása volt Kiss László polgármester feleségével.

Újpesten egy nagyon csúnya korrupciós és számlagyáras ügybe keveredett a polgármesterjelölt, Trippon Norbert. Bár Trippon igyekezett magát áldozatként beállítani, azonban néhány nappal ezelőtt épp a PestiSrácok.hu-n komoly bizonyítékok jelentek meg. Az egyik gyanúsított beismerő vallomása szerint, Trippon Norbert a háza felújítását végezhette el a kerületben sok százmilliós beruházást elnyerő SZIN-KER Kft-vel, a cég megbízásáért cserébe. És ha a jegyzőkönyvben foglaltak bebizonyosodnak, akkor fiktív számlákkal, egy harmadik szereplő, M. Péter cégével papírozhatták le a sokmilliós beruházást. Niedermüller Péter pedig úgy tűnik, hogy a VII. kerületi önkormányzattal támogatja családját, hiszen a polgármester vejéhez köthető cég több mint 40 millió forint megbízást kaphatott a polgármester jóvoltából a hírek szerint.

Újbudán néhány hónappal ezelőtt nagy port kavart, hogy az önkormányzat alkalmazásában állt egy pedagógiai asszisztens, aki ellen pedofília gyanújával nyomozás indult. A városrész DK-s polgármestere azt állította, hogy semmilyen információjuk nem volt korábban arról, hogy ilyen gond lenne az óvodában. A szülők azonban elmondták, hogy az évek alatt több alkalommal is jelezték a problémát az intézményvezetőnek, az önkormányzat azonban falazhatott a bűnözőnek. Ennek oka a hírek szerint az lehetett, hogy az édesanyja az önkormányzat vezető beosztású alkalmazottja volt.

Zuglóban minden idők egyik legnagyobb parkolási korrupciós ügye miatt folyik nyomozás. Az ügyben már meggyanúsították Baja Ferenc volt MSZP-s minisztert, aki a gyanú szerint 30 millió forintot kért egy informatikai tárgyú közbeszerzés bebiztosítása érdekében. De az ügy további érintettje Molnár Zsolt MSZP-vezér is, aki a gyanú szerint magának is kért 40 millió forintot. Molnár mentelmi jogát felfüggesztette az országgyűlés április elején. És a sor nem teljes, hiszen bőven lehetne folytatni akár a fővárosban, akár a vidéki, baloldali kerületekben. Ennyit az erkölcsi kioktatás jogosságáról.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2024. június 02. 13:52
Ahhoz képest hogy az előző polgármesterek elszámoltatása jelszóval kapták meg a hatalmat remélem mennek a bíróság elé..
atti64
2024. június 01. 18:45
BALOLDALI PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mreinstand-2
2024. május 31. 20:29
A fajtád az erkölcs olyan alacsony színvonalat képvisel, hogy az alatt már semmi sincs. Nálatok hitványabb, szarabb embereket nem láttam. Elképesztő a fajtád, undorral kell rátok nézni.
nempolitizalok-0
2024. május 31. 19:32 Szerkesztve
Erodálódnak rendesen. Felénk már szinte az összes fideszes plakátot letépkedték, nem véletlenül. Feleslegesen, mert a fideszes fog győzni. A többi körzetben is elég sanszosak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!