Kard ki kard: Bródy János a feleségét küldi Orbánék ellen

2024. május 15. 22:47

Az SZDSZ máig harcoló partizánjai soha nem adják fel a küzdelmet a jobboldal ellen.

2024. május 15. 22:47
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

***

„Csak kapkodjuk a fejünket. Mintha nem is 2024-et írnánk, hanem mondjuk 1994-et. Az SZDSZ máig harcoló partizánjai soha nem adják fel a küzdelmet a jobboldal ellen. Koncz Zsuzsát kitüntették, övé lett idén az Európai Hazafi Díj. Demszky Gábor is villantott és a dollárbaloldal új figurája mellé állt, mintegy bizonyítva, hogy Magyar melyik oldalhoz is tartozik valójában. Nem csupán elismerően beszélt róla, hanem mint az ő korábbi munkásságát folytató politikai tényezőt nevezte meg a Tisza Párt vezetőjét. Nem egyoldalú a vonzalom, hiszen Magyar Péter több korábbi interjújában elárulta, hogy gyermekéveinek egyik példaképe Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester volt, akinek a plakátja ki volt tűzve a szobája falára.

Most pedig robbant az igazi bomba: Bródy János felesége is erősíti Juhász Péter csapatát az V. kerületben, Bródyné Farkas Anita az 1. választókerületben indul képviselőjelöltként – szúrta ki a 24.hu.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. május 16. 17:16
A hölgy is független húrokat penget? Pedig el kehet innen menni…
cinkegolyó
2024. május 16. 16:21
Bródi már csak selypíteni tud, azt is csak ülve.
voltospultos-2
2024. május 16. 09:51
Bomba? Jó lesz az petárdának is.
Obsitos Technikus
2024. május 16. 09:42
Szálljunk le azért a rózsaszín kékmadaras fellegekből a földre, mielőtt elhisszük, hogy Bródyné Sárika bármi szerepet fog kapni a kerület vezetésében, legyen bármi az eredmény. Sárika a foslék támogatásával abban a választókerületben indul, ahol Szentgyörgyvölgyi Gábor, Péter testvére, aki 2019-ben ugyanitt 61:36 arányban lett képviselő. Sárika a kompenzációs listán is szerepel, ezen valószínűleg bejut a képviselőtestületbe. De ennyi :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!