Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Humorinfó

2024. május 27. 22:42

A Kormányinfó eleve a Hofi Géza és a demokrácia halálával keletkezett űrt tölti ki a magyar lelkekben.

2024. május 27. 22:42
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: Facebook

„Nincs igaza teljesen Gulyás Gergelynek, hogy humorrovat kellene a Kormányinfóra, mivel a Kormányinfó eleve a Hofi Géza és a demokrácia halálával keletkezett űrt tölti ki a magyar lelkekben, ahol Gulyás Gergely meg kábé a szegény ember Bődöcs Tiborja. (Amúgy a miniszterről lehet még asszociálni Safranekre a Macskafogóból. Szinte látja az ember, ahogy időnként az álmos Orbán körmét reszelgetve hallgatja Gulyás nyeldeklős magyarázkodását, majd: »Jöjjön közelebb Safranek. Még közelebb«.)

Na, szóval itt van mindjárt ez a minapi humorbomba, hogy a külügy szervereit feltört oroszok nem szereztek meg semmilyen bizalmas információt.

Ja, csak évekre Moszkva lett a Szijjártó-külügy rendszergazdája, látták a magyar diplomaták teljes levelezését, chatelését, takaros adatbázisuk lett arról, hogy ki kivel flörtöl, kinek van teli a hócipője, ki kevesli a pénzt, melyik diplomatánk milyen pornót néz, esetleg milyen perverziója van, hogy mást ne mondjak speciel az oroszok láthatták elsőként, hogy például egy Kaleta Gábor nevű nagykövetünk milyen fotókat töltöget le a darkwebről a szolgálati gépére.

Igen, ezeket leszámítva valóban semmilyen bizalmas adat nem jutott el Moszkvába. Az oroszok meg amúgy is ilyen régivágású úriemberek, sosem használnának fel kompromittáló információkat, mondjuk beszervezésre, amúgy is felesleges is lenne, miután Magyarországon miniszterelnöktől a ruhatárosig akit csak lehet, már beszerveztek, a Ljubljankában már rogyásig teli a padlás az itteni ügynökeik aktáival. Aztán meg elsüvített a másik vicc,hogyaszongya Sulyok Tamás soha nem volt földvigéc, az osztrákjainak nem is lett semmilyen földje. Hát nem is,  a földek ma is valami Buga Jakab nevén maradtak, Sulyok osztrákjai meg csak évi egyszer-kétszer arra jártak és learattak mindent. Hiszen az a sajátos, magyar földtulajdonforma: a magyar föld minden kincse a miénk, mi pedig külföldiek közbeiktatásával fogyasztjuk.. Persze,tudjuk, Sulyok csak egy eljáró ügyvéd volt. Aki jogtechnikailag legálisan a napsütést is bármikor eladta volna. Tiszta szerencse,hogy aznap felhős volt az idő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bonzo
2024. május 29. 14:16
Ez a szösszenet is egy fabatkát se ér, mint a többi népszarás erőlködés.
atti64
2024. május 29. 13:59
NÉPSZAVÁS BALOLDALI SZAR FIRKÁSZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nebulo15
2024. május 28. 23:59
Ha ez a véleménye a mindig túlöltözött -picit igényes egyszerű nyugdíjas még kerti munkára is jobb állapotú trikót szed magára mint ez a a kormányinfon- belpesti kreténnek akkor nem kellene elmenni, kérdezni. Bezzeg a Kari Geri infói milyen kiválóak. Mindenesetre ha legközelebb nem engedik be ne legyen meglepve, ne verje a mocskos nyálát.......
google-2
2024. május 28. 17:41
Ti is betörtetek a Külügy szervereibe, vagy honnan tudjátok, hogy mit láttak az oroszok? A Bíróságéba is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!