Hihetetlen fotón, ahogy nemzeti színű lobogót festett a természet a zagyvarékasi gátra

2024. május 15. 15:09

A vörös pipacsok, a fehér margaréták és zöld fű egymás alatt valóban olyan hatást keltenek, mintha egy hatalmas zászlót látnánk.

2024. május 15. 15:09

Nyitókép: Facebook

A természet mindig képes meglepetést okozni. Így volt ezzel Szilvás Katalin is, aki Szolnok és Zagyvarékas között a gátnál készített egészen különleges fotót – olvasható a Lelépő cikkében. A közösségi médiában megosztott képen jól látható, ahogyan a gát piros-fehér-zöld színeket öltött. A vörös pipacsok, a fehér margaréták és zöld fű összjátéka valóban olyan hatást kelt

mintha egy hatalmas, élő zászló lengene a szélben.

„Szilvás Katalin fotója emlékeztet minket arra, hogy az igazi szépség gyakran ott található, ahol a legkevésbé is várjuk. Élő bizonyítéka annak, hogy tényleg érdemes mindig figyelni a körülöttünk lévő világra, hiszen sosem tudhatjuk, hogy milyen csodálatos pillanatokat rejthet magában” – olvasható a portálon.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:45
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­z­i n­i­­­m­­­f­­­o­­m­­­á­­n­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Bunyevac1964
2024. május 15. 20:36
Baj lesz még ebből! Sehol egy EU-s zászló színű kóró ! Szuverenista mező ! 7-es cikkely lesz ebből ha2 4 oran belül nem lesz lekaszálva.
sciohyper
2024. május 15. 15:38
Hiába is, no! Ami szép, az szép!! Ez axióma!!!
P_F_Juli
2024. május 15. 15:22
Kislány koromban szoktuk sokszor hallani ezt a mondókát, amit itt a természet alkotott: "Piros, fehér, zöld; ez a magyar föld"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!