Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Havas Henrik: Nagyon szar lehet melegnek lenni

2024. május 25. 09:03

Dömsödi Gábor ezt vitatja, s a kisebb csörtében meglepő következtetésre jutott.

2024. május 25. 09:03

Nyitókép: képrenyőfotó, YouTube

 

Pár éve egy Blikknek adott nyilatkozatával kavart kisebb közéleti vihart Havas Henrik, amikor azt mondta,

ő bizony alapvetően homofób, de azért küzd ellene.

Ezt is ajánljuk a témában

A téma, illetve a melegek ügye a FULL HD legújabb adásában is szóba került Havas és Dömsödi Gábor között. Az egykor befolyásos és népszerű tévés személyiségek egy Náray Tamás-interjú kapcsán kezdtek erről beszélgetni, Havas idézte ugyanis a párjával Spanyolországba, egy hegycsúcson álló, fantasztikus panorámájú házba költöző magyar divattervezőt, aki azt mondta:

„Miért jöttem el? Megalázottnak és kiközösítettnek éreztem magam, olyannak, akin a sorstársaival együtt lehet mindenféle jöttmentnek gúnyolódnia, akiknek a nyakukat behúzva kell a fal mellett osonniuk, akiket meg lehet szégyeníteni, pellengérre lehet állítani olyanért, amiről ők nem tehetnek.”

Havas állítja, ez megrendítette, megemlítve, szokott vele hülyéskedni, hogy homofób, de igyekszik kigyógyulni. 

Nagyon szar lehet melegnek lenni” – húzta alá Havas.

Dömsödi szerint kiközösítettnek tényleg rossz lenni, szóba is került ennek kapcsán az Alaptörvény, ám az nem igaz, hogy melegnek lenni szar, sőt lehet, sokkal jobb, mint heteroszexuálisnak. Havas szerint ez a hülyeség, ám partnere igyekezett mégis meggyőzni: neki tényleg sok meleg barátja van, márpedig azokban a kapcsolatokban sokkal nagyobb az összhang, a nyitottság, a szeretet, mint a heteroszexuálisoknál.

Jött is a riposzt: ebből egy szó nem igaz. Havas ugyanis riportkönyvet kezdett írni a melegekről, s kiderült számára, magukról tudják, hogy hiúk, megállás nélkül féltékenyek, mindenki figyeli, hogy kinek milyen fiatal új partnere van, nagyon félnek az öregedéstől.

Dömsödi válasza: „Annak alapján, amit felsoroltál, te nyolcvankilenc százalékban meleg vagy.”

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:05
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­­­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­­­z­­e­­x­i­­ ­p­­­u­­­n­­c­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
survivor
2024. május 25. 12:31
Szóval a meg olyan mint a nő...💃
Finale
2024. május 25. 12:05
Irritalo Havas de annak fravizen eloskodo Domsodi meg irritalobb.Ez a foldbuta senki neki koszonheti,hogy meg tudjuik el de azert osztja az eszt. Istenem micsoda ero a kokemeny butasag.
Finale
2024. május 25. 11:59
Szerintem Havasnak lenni meg szarabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!