Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Hallatlan baleset: kátyú miatt halt meg egy rolleres Nyírtelken

2024. május 27. 07:01

Mentőhelikopter is érkezett.

2024. május 27. 07:01

Nyitókép: szon.hu, Bordás Béla

A szon.hu arról ír, hogy tragédia történt Nyírtelken, 

meghalt egy rolleres.

 Hozzáteszik: a helyszínre mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak. 

Egy középkorú férfi egy kátyú miatt esett el,

 a mentőszolgálat munkatársai súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, de az életét nem sikerült megmenteni, tudjuk meg.

 


 

 

Összesen 340 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 27. 17:39
Helyes. Remélem a szétlopott alkatrészeivel sok normális emberen segítenek.
DBZ22
2024. május 27. 17:05
Mindenkinek igaza van . ( nagyjából ismerem ezeket a " gépeket " , szervizelem , javítom , több kölcsönzőnek is itt a Tisza Tónál ) . Többször végigolvastam a mandi és az eredeti cikket is de sem sebességről sem alkoholról nem egyik sem . Egy példa csak : egy volt osztálytársam kerékpárral megállt az útpadka mellet és letette a lábát de az lecsúszott a padkáról és felborult olyan szerencsétlenül esett el hogy a fejét beütötte a padkába és a helyszínen meghalt ) . Igen vannak olyan E-rollerek amik tudják akár a 120km/óra sebességet , igen vannak idióták is akik mennek mint a meszes , igen szabályozni kel ( van is , részben ) a közlekedésüket ! De miért ítélkezünk ha nem ismerjük a körülményeket ?
Attyla
2024. május 27. 15:47
Húgyagyú fiatalok agyament játékszere. Láttam olyan hülye gyereket aki 60 km/óra sebességgel repesztett. Életveszélyes e rollerek! Be kell tiltani!
kiss.istvan770
2024. május 27. 13:30
Kicsi a kereke, egy mély hosszú kátyúban majdnem tengely magasságban ütközik, a roller megáll, az ember meg repül tovább 20 km/h-val. Ha megpróbálja, de nem sikerül kikerülni és a kerék belecsúszik a kátyúba, akkor felborul, az ember leesik és repül tovább, ugyanez ha sínbe csúszik a kerék. Még ennél is rosszabb ha nem ismerik a közlekedési szabályokat és városban, nem belátható kereszteződésben nem adja meg az elsőbbséget. Tegnapelőtt repült át egy kocsi elején egy rolleres, a legközelebbi sarkon és megúszta. Ha a kocsi egy picivel később érkezik, akkor alá kerül. A nagyobb gépjárművekkel ellentétben a jármű tömege kisebb, mint az utasé, ezért ha bármi lelassítja, megállítja a rollert, akkor az utasa "megy" tovább. Ugyanolyan szabályokat kellene rá bevezetni, mint a nagyobb járművekre, jogosítvány, bukósisak, stb.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!