Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Gyurcsány szerint azért kell a feleségére szavazni, mert különben „Klára dühös lesz”, este pedig ő nem tudja kikapcsolni, mint az emberek a tévét (VIDEÓ)

2024. május 30. 18:27

Ezúttal Komlón ment nagyot a DK elnöke.

2024. május 30. 18:27

Nyitókép forrása: bama.hu

Szürreális utcafórumot tartott Gyurcsány Ferenc Komlón, ahol alig száz résztvevő előtt folyamatosan káromkodott, majd kiderült, hogy nem tudja, ki a DK vármegyei listájának vezetője – számolt be róla a Magyar Nemzet. A lap egy videót is közzétett.

Mindössze nagyjából száz fő várta Gyurcsány Ferencet komlói fórumán, amelybe beleértendő a saját stábja, a helyi baloldali jelöltjei és aktivistái is – számolt be az eseményről a Baranya vármegyei hírportál (Bama.hu). A vármegyei lap szerint a létszámhoz képest viszonylag sok rendőrt is lehetett látni a tér szélein, de valójában már az ellentüntetőket sem mozgatta meg az esemény.

Gyurcsány vehemensen, sokszor káromkodva igyekezett meggyőzni a kis számú hallgatóságát arról, hogy a jelenlegi kormány minden baj okozója és az ország valójában élhetetlen.

Szerinte minden igazi demokratának el kell mennie választani, és természetesen a Dobrev Klára vezette DK-listára kell szavazni. Kicsit később érthetetlen módon azt ecsetelte, hogy 

azért is kell a feleségére szavazni, mert különben Klára dühös lesz, és este neki kell vele találkozni, és ő nem tudja kikapcsolni, mint az emberek a tv-t mikor hallgatják.

Kínos helyzet alakult ki az esemény vége felé is, amikor Gyurcsány a helyi jelöltek melletti voksolásra buzdított, ugyanis 

hosszú percekig nem tudta megmondani, és segítséget sem kapott a helyiektől, hogy ki is a DK vármegyei listavezetője. 

Először Zag Gábort mondta, majd nagy nehezen a jó megfejtés is megszületett, Szarkándi Lajosné személyében, aki kellemetlenül is érezte magát a közjáték miatt.

A Komlón induló baloldali összefogásának, a KÖT-nek (DK–MSZP–Jobbik–Momentum) a jelöltjeiről majdnem megfeledkezett, de gyorsan jeleztek neki. Itt a DK elnöke a Komló Összeköt szervezet neve hallatán a „Been together!” felkiáltással reagált. 

A Bama beszámolójában rámutatott: ugyan a helyi képviselők kötelezően megjelentek a programon, de egyáltalán nem voltak boldogok, hogy Gyurcsány mellett kell szerepelniük.  Barbarics Ildikó polgármesterjelölt valószínűleg sokkal szívesebben lett volna ezen az estén valahol máshol, a testbeszédéből ez jól látszott.

A fórum után a jelenlévők közül többen is elmondták, hogy csalódottan látták, milyen kevesen jöttek el a rendezvényre, pedig szerintük „Gyurcsány az egyetlen igazán harcos ellenzéki.” 

A rendezvény kapcsán a Bama megkereste a város fideszes polgármesterét is, mi a véleménye a fórumról. Polics József szerint a kampányban mindenki teszi a dolgát, valaki utcán szónokol, mert ezt tartja célravezetőnek, ő viszont, ahogy mindig is, az elvégzett munkában hisz. 

Ezért inkább a komlóiak rendezvényein vesz részt, vagy járja a piacot, beszélget az emberekkel. A kampány finisében a személyes találkozásokra törekszik, és erre kérte csapatát is, mind a nyolc önkormányzati képviselő-jelöltjét. Ha ellenfele úgy érzi, hogy Gyurcsány Ferenc erősíteni tudja őt, ez a szíve joga. „Ettől szép a demokrácia” – tette hozzá.

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA


 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. május 31. 00:18
Miért nem szabad Dobrevre szavazni? Mert ö titeket átDOB REVansot akar venni, mert elzavartátok a szemkilövetö férjét. Én mint az anagrammák (egy kifejezés betüiböl egy másikat kirakni) nagy müvelöje, nem tudom megállni Dobrev Klára nevéböl ne csináljak anagrammákat. Tudom, hogy nevekkel nem viccelödünk, de vele kivételt teszek, mert igy a világ anagramma-kincse néhány ékszerrel gazdagabb lesz: "borda-lekvár" - Ez Gyurcsány egyik szexuális inyencségének a fedöneve, "orv bal-káder" - Dobrevet még a DK-ban is orvul támadó szélsöbal libsinek tartják, "kába lord ver" - Fecó, Klára kótyagos "lordja" delíriumban bizony néha odacsap.
Palatin
2024. május 31. 00:15
"hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2019/05/17/ufokhoz-hasonlitotta-a-migracio-kerdeset-gyurcsany-ferenc-felesege" --> Youtube Dobrevnek egy szavát se higgyétek, ö a legkevésbé sem kell nekünk. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
ringwoodite
2024. május 30. 23:23
Ilyen az igazi zsigeri balfaszoldali házasság. A férj hülyére piázza magát a feleség meg bedurvul. Fröccsenteni mikor mész Brüsszelbe?
tapir32
2024. május 30. 22:59
NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR! HAJRÁ ALEXANDRA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!