Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Gyurcsány megbukott, ez tisztán látszik

2024. május 31. 10:27

Elég nagy lehet most a futkosás Gyurcsányéknál, nem állhat valami fényesen a kampányuk.

2024. május 31. 10:27
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

„Pár napja arról írtunk, hogy Dobrev Klára és a DK nagy hajrába kezdett. Elég nagy lehet most a futkosás Gyurcsányéknál, nem állhat valami fényesen a kampányuk. A helyi tudósítás csak megerősítette ezt a megállapításunkat.

Gyurcsány feleségétől, Dobrev Klárától az elmúlt időszakban láttunk és hallottunk már cifra dolgokat. A DK árnyék-miniszterelnöke elmondta többek azt a blődséget, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak elérni. Ez nem volt más, mint a saját szavazóinak a lenézése, hiszen az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, így veszíteni sem tud. Tehát oltári nagy kamu az egész.

Úgy tűnik, hogy ezt a semmitmondó, gyűlölködő stílust már a saját szavazóik is megelégelték, és már ők sem bíznak bennük. Június 9-én minden kiderül.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Az egykori szoci belügyminisztert is beküldték a ringbe.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. június 03. 07:48
Gyurcsány/Dobrevék akárhányszor is kitörölhetik a nekik nem tetszés esetén a hozzászólásokat, miután már réges-régen megbuktak, már csak mímelik, hogy nem ez lenne a színtiszta igazság.
EX_Terminator
2024. június 01. 13:39
Bizony ti férgek, amit ti műveltek még a gankereknek is sok.
sabotage-2
2024. június 01. 05:24
Mehettek vonulni pedofideszes birkák, de attól még putykó haverotok ugyanúgy háborúzik, faszkalapok!!!!
nempolitizalok-0
2024. május 31. 19:30
Akkor Klára ennyike volt. Mehet vissza a villájába a cselédeket igazgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!