Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Gyermeknap: Orbán Viktor nem szerette a délutáni alvást az oviban, iskolából pedig gyakran lógott ki a focipályára (VIDEÓ)

2024. május 26. 10:24

A miniszterelnök felköszöntötte a gyermekeket, majd beszélt egykori csínytevéseiről.

2024. május 26. 10:24

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Május utolsó vasárnapján tartjuk a gyermeknapot. Ennek apropóján kérdezték gyerekek a miniszterelnököt. 

A videóból megtudhatjuk, hogy Orbán Viktor kedvenc mesehőse Mézga Géza volt, gyermekként pedig szerette a túrosbatyut és a kakaóscsigát is – leginkább ovis teával.

A miniszterelnök azt is elárulta, hogy az oviban nem szerette a délutáni alvás, iskolában pedig sokszor lógott ki a focipályára. 

 

A videót ITT nézheti meg

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:02
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
rockercicc
2024. május 26. 17:30
Soha nem aludtam délután az óvodában, gyűlöltem. Baromság az egész, ahogy az óvoda is.
blanconegro
2024. május 26. 15:59
Ha Orbán komolyan venné a sok szart amit összehordtok, nem lenne nektek holnap, ti mocskos szarházi férgek.
leonardodicarpaccio
2024. május 26. 15:09
Szomorú kép rajzolódik ki Magyarország közoktatásáról egy nemrég megjelent tanulmánykötet alapján. A magyar iskolák nyugdíjas és képzetlen tanárokkal próbálják kezelni a pedagógushiányt, 2017 után ugrásszerűen nőni kezdett a szaktárgyakat megfelelő képesítés nélkül oktatók aránya. A pedagógushiány azért is szembetűnő, mert elöregedőben van a szakma, az utánpótlás nem teljesen biztosított: egyre rosszabb pontszámokkal vesznek fel diákokat a magyarországi tanárképzésekre – többek között ezek derültek ki a Közgazdaság- és Regionális Tudományi KutatóközpontA közoktatás indikátorrendszere 2023című tanulmánykötetében megjelent kutatásból, ami egy sor grafikont és kimutatást tartalmaz a magyar oktatás jelenlegi helyzetéről, 2010 és 2022 közötti adatokkal. A tanulmánykötetből látszik: a magyar oktatási rendszer uniós összehasonlításban nem szerepel jól. Míg a legtöbb európai országban csökken a korai iskolaelhagyók aránya, itthon emelkedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!