Felkészültem arra, hogy nem hagynak beszélni

2024. május 30. 15:45

Nekem a politika nem a celebkedésről szól.

2024. május 30. 15:45
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Felkészültem arra, hogy nem hagynak beszélni. Felkészültem arra, hogy kizárnak a vitából. Mert tudom, hova megyek, ezért semmi tisztességet nem várok olyanoktól, akik 14 éve híreket hamisítanak, és hazudnak milliók szemébe.

Elmegyek a vitára, mert politikusként ez a kötelességem. De egy percig se higgyétek, hogy meghajolok előttük, és az ő szabályaik szerint játszom majd. Mert ez egy hazug tévé, vitának hazudott kamu műsora. És ezt el fogom mondani ott is, és addig fogok beszélni, amíg belém nem fojtják a szót.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pugacsov-0
2024. június 01. 15:13
Klári szar voltál na, nem zártak ki, és lószart sem tudtál mondani.
Türelem
2024. május 31. 18:17
Klári! Egy primitív bunkó voltál, szégyen lenne az országra, ha valaha is miniszterelnök lennél. Az ellenzéki tábor egyetlen intelligens szereplője Ungár Péter volt, Te a cipőjét sem fűzheted be......
catalina11
2024. május 31. 17:00
Felkészültem arra, hogy nem hagynak beszélni" hagyták Dobrev elvtársnő, de csak annyira, mint mást, és ez magának kevés...már-már üldözik...lehet, hogy antiszemiták?
Mich99
2024. május 31. 15:52
Egy moslékos azzal emelkedhetett volna ki és szerezhetett volna szimpatizánsokat, ha megköszöni szépen, hogy meghívták és hogy ugyanannyi időt annak neki mint mindenki másnak... de ez egyik állatnak sem jutott az eszébe...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!