Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Elájult Magyarországtól a hazánkban forgató hollywoodi világsztár (FOTÓ)

2024. május 30. 18:39

Ryan Reynolds azt írta: Közép-Európa Hawaii-án élhetünk.

2024. május 30. 18:39

Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

A hazánkban forgató hollywoodi színész, Ryan Reynolds elragadtatva beszélt Magyarországról a közösségi oldalán. Ez az országimázs-építés felsőfoka: a Hősök terén készült kép alatt azt írta: 

Minden másodpercét imádtam a budapesti munkának. Sokan tartják Magyarországot Közép-Európa Hawaii-ának, de valójában senki nem hívja így. Remek az idő, az egész gyönyörű és végtelenül lenyűgöző”

– fogalmazott a világsztár.

Fotó: Ryan Reynolds Facebook-oldala

***

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken!

 

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. május 31. 13:10
Na ugye..
grammar-nazi
2024. május 31. 12:40
"Még nem volt olyan disznó, ki elájult, mikor meglátta a moslékos vályut."
legatus
2024. május 31. 10:55
Foglaljuk össze. Ryan Reynolds el volt ájulva a háborúpárti gyurcsányistakarácsony vezette budapesttől és mindezt egy a reformkorban épült múzeum fotójával illusztrálta. Végig lett ez a cikk gondolva? :DDD
És Én
2024. május 31. 09:57
Na ezért nem fognak megdicsérni otthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!