Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Budai Gyula: Karácsony hazudik amikor azt állítja, nem finanszírozták külföldről (VIDEÓ)

2024. május 23. 16:34

A Fidesz országgyűlési képviselője nem hisz Budapest főpolgármesterének.

2024. május 23. 16:34

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy költségvetési csalás, pénzmosás, hűtlen kezelés, valamint hamis magánokirat felhasználásának megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyui Főigazgatóságánál Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Budai úgy fogalmazott, hogy

egy rejtélyes külföldi cégtől tanácsadói szerződés keretében a Bakony Rental Kft. 112 millió forintot kapott.

A képviselő ismertette azt is, hogy a kft. egyszemélyes tulajdonosa az a Mravik Zsolt, aki Tordai Csabának az élettársa.

Annak a Tordai Csabának, aki a mai napig Karácsony Gergely jogi tanácsadója” 

– fűzte hozzá.

Budai Gyula a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy

Karácsony Gergely egyértelműen hazudik, amikor azt állítja, nem érkezett a kampányába külföldről pénz.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal pedig közzétette a jelentését, ami az X-en megjelent felvételek vágatlan verzióit vizsgálta, amelyeken a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd választási szövetség tiltott külföldi finanszírozásában érintett szereplők beszélnek a magyarországi választások és magyar politika befolyásolásáról.

A jelentés kitér arra is, hogy a hálózat a 2019. évi önkormányzati választások során is működött, és Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampányában is feltűnik és egyik fő donoraként megnevezik Soros Györgyöt. A lap szerint a céljuk az orosz–ukrán háború eszkalációja.  

A hivatal a jelentésben szereplő információk nyomán arra figyelmezteti a magyar állami szerveket, hogy a bemutatott struktúrák és folyamatok továbbra is súlyosan veszélyeztetik a választási folyamatok tisztaságát és Magyarország szuverenitását.

A Magyar Nemzet videóját itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:13
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­u­­n­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. május 24. 15:48
Gyula,miért csinálsz megint bohócot magadból?! Kommunista katonai ügyészként jobban muzsikáltál…😉
sabotage-2
2024. május 24. 04:58
Te pedofideszes geci budai!!!! Júdás 30 ezüstöt kapott az árulásért!!!!! Te mennyit kapsz a hazaárulásért, te mocsok köpedék!!!!!
Palatin
2024. május 23. 22:50
RADNÓTI, A MÁRTIR BUDAPESTI KÖLTÖ BIZTOSAN NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nekem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!