Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Böjte Csaba a mi Fülöp atyánk

2024. május 26. 11:35

Ő a mi Fülöp atyánk, aki a számtalan támadás ellenére sem veszítette el a hitét abban, hogy az Isten gondoskodó szeretetét kell elvinnie a legnagyobb nyomorban élők közé.

2024. május 26. 11:35
Bese Gergő atya
Bese Gergő atya
Vasarnap.hu

Nyitókép: MTI/Kiss Gábor

„Fülöp atya életpéldája nem maradt követők nélkül a következő évszázadokban sem. Gondoljunk Kalazanci Szent Józsefre, a piarista rend alapítójára, vagy Bosco Szent Jánosra, aki hasonlóan érzékeny volt a nehéz sorsú gyermekek életére.

Napjainkban a Katolikus Egyház számos nehéz helyzetben lévő fiatalnak nyújt segítséget a világ különböző pontjain. Gondoljunk Panamára, ahol veszélyeztetett nők és gyermekeik kapnak segítséget, vagy Afrika több országában az AIDS miatt árván maradt beteg gyerekek számíthatnak védelemre. De nem kell kontinenseket átutazni, elég, ha Böjte Csaba atya missziójára gondolunk.

Ő a mi Fülöp atyánk, aki a számtalan támadás ellenére sem veszítette el a hitét abban, hogy az Isten gondoskodó szeretetét kell elvinnie a legnagyobb nyomorban élők közé.

Több, mint 6.000 gyermek kapott általa új esélyt: esélyt a testi – lelki – szellemi gyarapodáshoz, a lehetőséget, hogy szebb élete legyen, mint szüleinek, nagyszüleinek volt. Ezt a karizmát kapta Csaba testvér, ebben áll az ő papi és szerzetesi hivatása is. Sajnálatos, hogy a hazai baloldal céltáblájává vált és igyekszenek minden fórumon a róla kialakult pozitív képet szétroncsolni. Gyalázatos, ahogyan hazugságokkal akarják tönkre tenni 30 év munkáját és áldozatát, amit a gyermekmentés szolgálatáért tett a ferences szerzetes.

Imádkozzunk azokért, akik az ifjúság megmentéséért áldozzák az életüket, kérjük értük Néri Szent Fülöp égi közbenjárását!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:02
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­k­­­e­­l­­d­ ­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­u­n­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
bola-00
2024. május 27. 21:31
https://www.youtube.com/watch?v=n_EPA2rhS5w
mreinstand-2
2024. május 27. 12:04
Böjténél csak az mocskosabb alak, aki védi. “Brutális körülmények között nevelik a gyerekeket, brutális bántalmazásban, ordenáré módon üvöltve, verve, terrorizálva őket, sok esetben szexuálisan bántalmazva. Másfél évet húztam le Déván, majd az egyik székelyföldi házban. Közben Böjte Csaba elcsábított szexuálisan. Amíg Déván voltam, eljött az este, lefektettem a gyerekeket. Ha Böjte Déván tartózkodott, a lámpaoltás után kopogott, és áthívott a lakására beszélgetni. Én a felette levő emeleten laktam a gyerekekkel. Állandóan lehívott a lakásába, és állandóan itatott engem. Így teltek az esték, hogy Böjte Csabával pálinkáztam. Beszélgettem volna vele, de vele nem lehet, mert a beszélgetés úgy néz ki, hogy Böjte Csaba beszél, a másik ember meg hallgatja. Amikor a „beszélgetésnek” vége volt, Böjte Csaba elkezdett engem ölelgetni, simogatni, fogdosni. Ott már kellemetlenül éreztem magam, de annyira naív voltam, hogy biztos egyedül van, magányos, jólesik neki, ha valaki átöleli.”
Perczel Éva
2024. május 27. 07:11
Várhatóan ide is írogat majd a cső-meg a cselék, amikor éppen nem a plató körül garázdálkodik szorgosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!