Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Állampapírba kellene fektetnie Azahriah-nak – javasolta a zenésznek a menedzsmentje (VIDEÓ)

2024. május 26. 17:00

Az énekes egyre tudatosabban bánik a jövedelmével.

2024. május 26. 17:00

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Felmerül a kérdés, hogy a három, Puskás Arénát megtöltő koncert után vajon mire költi a pénzét Azahriah, azaz Baukó Attila. Arról, hogy a fellépések után kapott pénzét hogyan és miként teszi félre, Friderikusz Sándor közelmúltban közzétett podcastjében beszélt. A műsorvezető második alkalommal beszélgetett a fiatal zenésszel.

Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is találnék már impulzust abban, hogy elköltsem.

Max, ha szerencsejátékoznék, vagy valami végtelen pénznyelőben találnám meg az én élvezetemet. Ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg sem közelíti az igazi gazdagokat – hogy nem tudom már mire költeni” – árulta el a műsorvezetőnek Azahriah.

Az énekes arról is beszélt, hogy a menedzsmentje szokta őt arra felkészíteni, hogy miként bánjon a pénzzel. „Ők mondták nekem, hogy mit kéne.

Hogy van az állampapír, meg akkor lakás, hogy az biztos pontot fog nyújtani az életben (…)

A saját magam elefántcsonttorony-kényelmében azért meg tud változni a pénzhez való viszony” – mondta, hozzátéve, hogy nyilván ma már többet engedhet meg magának, mint azelőtt.

A teljes műsort itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 411 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindenhova
2024. május 27. 21:51
koronaszepe 2024. május 27. 16:42 Hogy sikerült a matek záróvizsgád?
koronaszepe
2024. május 27. 16:42
august 2024. május 26. 17:44 :) Amúgy érdekes az énekes "jövedelméről beszélni, amikor azt írják, hogy a triplakoncert kb 1 MILLIÁRD forintba került. --- Ez egy piaci alapú vállalkozás. egymilliárdba került, és egymilliárd+ valamennyit hozott a jegybevétel, szponzoráció. Tudod mi "kerül" nekünk NAPONTA egymilliárdba! Mészáros Lőrinc jövedelme. Tavaly 330 000 000 forintot keresett, azaz közel NAPI EGYMILLIÁRDOT! Arról lenne érdekes beszélni...
Patika
2024. május 27. 02:31
Kezdem érteni. Úres a lelátó a koncertjein. . A cigánypárti állam ezt nem hagyja, hogy süllyesztőbe zuhanjon Győzike, Kozák Grófo, meg más bandzsi romákl életképtelen próbálkozása. Mi sem tükrözi ezt jobban, mint az a kitaláció hogy visszaváltják azokat a okioncert jegyeket, amiket az emberek meg se vettek. Meg Szoboszlai Dominik is kinn van, ti is gyertzek. Meg kurvára húzós dolog manapság koncertre menni - re utasított sajtós ömlengések. Szerintem örüljön ez a tahó, hogy volt akivel intézhette a dolgát a WC mögött. Bár amilyen görénypofa a csajnak nagy nagy gyomra lehetett. Olyan Gábor Zsazsás, Vajna Timis meg Berki Mazsis. (magyarok vegyétek már észre kikkelé szelfizget országunk orbánca)
Antifleto
2024. május 26. 22:56
Szerintem már így is túl sokat enged meg magának…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!