Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

A Fidesz valósága vs. a magyar valóság, sokadik fejezet…

2024. május 30. 11:15

A Fidesz valóságában az a skandalum, hogy lakásfelújítás folyik nálunk.

2024. május 30. 11:15
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Miután ebben élünk öt éve, meg se lep, hogy pizzafutárnak álcázott ember fotózza a munkásokat, és hogy fél napokat áll egy rendszám nélküli autó a ház előtt, hogy minél jobb képeket csináljon a propagandasajtó hazug lejáratásához… A miről is? Hogy a jelentős részben hitelből vett társasházi lakásunkban például cserélik az elromlott kazánt? Ez a Fidesz valóságában a skandalum, de egy jó kis lejáratáshoz biztos elég.

A magyar valóságban, és az én valóságomban, meg Budapest valóságában pedig az az égbekiáltó, tűrhetetlen botrány, hogy a kormány 580 milliárd forintot, még egyszer: 580.000.000.000 forintot fizet a miniszterelnök vejének és barátjának. Az az elfogadhatatlan botrány, hogy saját maguktól, saját maguknak vásárolnak 3 millió forint/négyzetméter áron(!) irodákat a mi pénzünkből.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. május 31. 10:58
Baromállat.
lofejazagyban-2
2024. május 31. 08:56
kamugeli, a valóság az, hogy a Gábor Áron utcában egy 100 m2-es lakás kb. 150 misi, ha még fel is újítod, akkor az még 20-30 misi. Erre egy diszlexiás és diszgráfiás szociológusnak nincs pénze, de egy főpolgi hogyan tudott ennyit összetolni 4 év alatt? Kitől loptál, a szponzorok kampánypénzéből vagy a közpénzből?
Bp1964
2024. május 30. 20:20
Ugyan, karigeri, pusztulj bele a mocskodba, ahova Budapestet vitted ! A korrupció fellegvárának a tornyán ültél, az aprógyurcsány rablóbanával körülvéve.
Mindenhova
2024. május 30. 16:51 Szerkesztve
Már üldözési mániája is van. Nagyszerű. A gonosz NER teljesen tönkre akarja tenni szegényt. "580 milliárd forintot fizet a miniszterelnök vejének és barátjának." Fizet. Érted!? Csak úgy. Mert éppen arra járt. Ez nem csak angolul, magyarul sem tud. Max. csúsztatni, hazudni. A végére még odabiggyeszti a "...mi pénzünkből"-t. Van hozzá pofája. Miközben az előző 200 életében sem teremtett, hozott létre semmit, örökös mihsznaként parazita módon élősködött mindenkin. Bár, meg kell hagyni, egyvalamiben kiemelkedő képessége van. Még GY.F. elkúrógépet is képes volt túlszárnyalni. Elkúrásból, semmitevésből így jár neki egy egy 5-ös.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!