Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

A Facebooknak és Magyar Péter jelöltjének is odaszólt Ceglédi Zoltán

2024. május 24. 08:05

A politikai elemzőt elkezdte korlátozni a közösségi oldal, persze világos indok nélkül.

2024. május 24. 08:05

Nyitókép: Facebook

 

Miután írt egy Magyar Pétert illetően kritikus posztot, elkezdte korlátozni az odalát a Facebook – osztotta meg Ceglédi Zoltán politikai elemző. Ceglédi leírta, hogy „próbálta végigkattintani” a figyelmeztetést, de a közösségi oldal csak annyit közölt, hogy az „automatikusan megjelölt tartalmakkal” van gondja.

Hozzátette, nem azt állítja, hogy az oldalát és kifejezetten Magyar Péter miatt büntetik, de a történtek apropóján van két meglátása:

Az első a volt, hogy a nem lehet tudni, mi alapján korlátoz a Facebook. 

Ennek Ceglédi szerint „igenis egy ilyen szuperválasztási évben komoly szerepe van”.  Továbbá nem lehet kihez fordulni abban az esetben, ha valakit elkezd korlátozni a Facebook. „Erről például egy valódi újságíró nyilván megkérdezné a Tisza Párt EP-listájának második (Magyar Péter itthon maradása esetén: listavezető) jelöltjét, Dávid Dórát, aki a Facebook anyacégének jogtanácsosa Londonban. Lenne mit kérdezni arról is, hogy brüsszeli képviselőként mit javasol és hogyan szavaz majd ebben a kiemelt uniós témában. De a hölgy továbbra sem hajlandó a valódi sajtó kérdéseire válaszolni.

Ceglédi szerint az is megkérdőjelezhető, hogyan érkezhet Magyar Péter posztjaira több lájk a mintegy 280 ezres követőtáborából, mint az amerikai elnöknek 11 millióból, miközben az egész Magyar Péter-jelenség arra épül, hogy „milyen sokan lájkolják”. 

Szóval nagyon könnyű ám úgy sikeresnek lenni e dimenzióban, ha a Facebook téged iszonyúan nyomat, míg a kritikusaidat korlátozza, letiltja, bünteti”

  – írta Ceglédi. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:11
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­­a­ ­s­z­­­e­­­x­­i­ ­­­p­­­u­n­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. május 24. 13:21
Zoli már a hontbandi szintjén irritál… Úgyhogy leszarom.🤷‍♂️
files32
2024. május 24. 10:39
A politikai elemző szerint a Tisza Párt vezérének megjelenése és sikere ugyanis a keresztény középosztály lázadását mutatja. Ez a réteg régen a kormánypárt alapvető bázisa volt, de elveszítették a bizalmukat, miután Orbánék „lefeküdtek az oroszoknak és nem tudják megemészteni, hogy a Fidesz hatalomgyakorlása mára leegyszerűsödött a vagyon harácsolására”.
Kétes
2024. május 24. 10:20
Zoltán! A DK-s rollok megmondják! somatic335 - Legyetek bátorak RasPutin files32 Jön majd a többi is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!