Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

A 89 éves Erzsike néni is polgármesternek indul

2024. május 27. 09:57

Mátraverebélyen indul az ország legidősebb polgármesterjelöltje, a 89 éves Bakonyi Józsefné.

2024. május 27. 09:57
null

Nyitókép: Képernyőkép/frisshirek.hu

Mátraverebélyen indul az ország legidősebb polgármesterjelöltje a Nemzeti Választási Iroda szerint: a 89 éves Bakonyi Józsefné – olvasható a Telexen

1998-ban már egyszer polgármesterré választották a korábban könyvelőként, könyvvizsgálóként és igazságügyi szakértőként is foglalatoskodó hölgyet, aki akkor a Munkáspárttal indult, bár a pártba nem lépett be. 

„Szóltak páran, hogy »Erzsike, indulj polgármesternek, te jó lennél«. Gondoltam, akkor indulok. Elszállt az idő, a gyerekeim és unokáim felnőttek, a nagymamának már nincs feladata. Ha itt lenne körülöttem hat kis unoka, akkor nem jelentkeznék polgármesternek. De munka nélkül, tétlenül nem tudok élni, én a munka bolondja vagyok” – mondta a hölgy a motivációiról.

Elárulta, ha megválasztanák az első útja a megyei rendőrfőnökhöz vezetne, hogy adjanak egy rendőrt a falunak, cserébe az ingyen kapna egy családi házat. Papot is akar, gyógyszertárat és cukrászdát, ahova délutánonként be lehet ülni kávéra és süteményre.

Arra gondoltam, hogy teremtsünk egy csoda szép falut, aminek ország-világ a csodájára járhat. Verebély olyan szép természeti környezetben van, vétek nem kihasználni” – tette hozzá. 

 

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
angolpuska
2024. május 28. 10:37
Nevetségessé teszi a választást.
lemez
2024. május 27. 16:16
Bidé ráadásul demens.A mami topon van.
Hekimeki
2024. május 27. 13:31
Eredj már a büdös picsába 👎👎👎👎👎
Kovacs11
2024. május 27. 12:22
Jó egészséget Erzsike néninek! Virágoztassák fel közösen Mátraverebélyt! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!